608

Nemrég értem vissza a munkahelyemre a bankból, ahová a cég számára pénzt kivenni mentem. Egyébként is nagyon jó kedvem van ma, de visszafele úton végig mosolyogtam.

Próbáltam az automatával dűlőre jutni az ügyben, hogy adja ide nekem a cég pénzét, de valahogy megmakacsolta magát és csak azt ismételgette, hogy “ezzel a kártyával nem adok neked pénzt, még valamit szeretnél tőlem?” Más kérésem  nem lett volna, így gondoltam, ha már ott vagyok a bankban megkérdezem, hogy miért ilyen goromba velem az automata. Ki is kértem a sorszámomat, lecsüccsentem a klíma hűsében és néztem a napi árfolyamok váltakozását a képernyőn, arra várva, hogy megjelenjen mellette a 608-as hívószám is. Az volt ugyanis az enyém. Velem szemben ült egy úriember, gondolom másfajta ügyekre szakosodva, üres volt a pultja. Felállt, mert el kellett menjen valahova, de előtte megkérdezte nagyon kedvesen, hogy én vagyok-e a 608-as, és hogy mit szeretnék. Elmeséltem, hogy az a problémám, hogy a céges kártya és az automata nincsenek valami jó viszonyban és a konfliktusuknak én látom a kárát, holott nem igazán tudom megoldani a problémájukat anélkül, hogy valamelyik megmondá, hogy mi a baj. Főként az automatától vártam volna ilyen mértékű előzékenységet, tekintve, hogy a bankkártyának nincsen kijelzője, de sajnos csalódnom kellett.

forrásAz úriember rendkívül kedves volt, megpróbált beszélni a veszekedő felekkel, de sajnos azok neki sem árultak el semmit. Nekem azonban nagyon jól esett végre kedves ügyintézővel találkozni, mivel – mint azt, felületesen ugyan, de a Lizi szerelem bejegyzésemben is olvashattátok – nemrég igencsak felhúztak egy másik hivatalban. Szóval az úriember azt tanácsolta, hogy kérdezzem meg akkor akihez majd a 608-as számom alapján kerülök, hogy mit lehet tenni, de ha nem sikerül, akkor várjam meg és segít… szerencsére sikerült, mivel a számítógép sokkal okosabban viselkedett és meggyőzte a kártyát, hogy mondja el mi lehet a probléma. Ehhez persze szükség volt egy kedves ügyintéző lányra is, aki sajnos segíteni nem tudott, de elmondta mi a gond, én meg felhívtam a főnököm, hogy írjon már az online felületen a kártyának, hogy legyen szíves kibékülni az automatával.

Szóval a problémám megoldódott és sikerült felvennem a pénzt, de még nem ért vissza a “Kedves”, megvárni viszont nem akartam, szóval fogtam a kis 608-as papírt, hiszen csak ennyit tudott rólam, a 608-as ügyfél, ráírtam, hogy “Köszönöm a Kedvességét” és letettem az asztalára. Nem tudom hogy fogadta, de nekem nagyon kell mosolyogni még most is! :)

 

2 szavazat alapján

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..