HAB hónap Május

borito

Május már olyan rég volt, hogy nem is emlékszem. :) Hamarosan Júniusnak is vége, ami egészen hihetetlen ( gondoltam szólok Nektek, ha esetleg nem tudnátok). Nemsokára pont az év felénél leszünk. Azt hittem ez lassabban jön el. Még csak most sóhajtottam álmaimat erre az évre a szilveszter éjszakába… és már itt vagyok, mindjárt eltelt fél év.  Most mégis májusról mesélek egy kicsit, mert tartozom a Világnak, de legalább saját magamnak annyival, hogy nem röppenek el afölött a tény fölött, hogy a HAB Hónap egy cikk sorozat, és mint olyan, elvárás vele szemben,  hogy… öm… sorban haladjunk? :) Ráadásul sok klassz dolog történt velem májusban (is), még akkor is, ha itt a Habfürdőn inkább csönd volt. Nézzük mik voltak ezek.

Tehát Májusban…

…hálás  vagyok és boldog az alábbiak miatt:

 • Hogy elkezdtem futni, és ilyen gyönyörű helyen tehetem
 • Thimmyke férjhez ment. :)
 • A levendula fagyizóért Egerben
 • A gyönyörű tóparti naplementékért, amiket futás közben láttam
 • Hogy levágattam a hajam, és tetszik
 • Hogy elkezdtük kivakolni a fürdőt… vagyis kivakoltatni. Még akkor is, ha ez több bosszúsággal járt mint gondoltam.
 • A  rengeteg pipacsért
 • A pipacsmezőért, amit a vonat ablakából láttam
 • Azért a napért, amit unokatestvéremmel és a (most már) férjével töltöttünk az esküvőjük előtti napon
 • És az esküvőjükért, azért a sok-sok szeretetért ami ott volt
 • Hogy vonattal is haza tudok menni este kilenckor is, ha netán úgy adódik
 • Hogy végre megismertem az egyik barátnőm férjét, és a kerti sütögetésért náluk
 • A hatalmas rózsákért a kertünkben
 • Hogy Fannival, végre volt időnk kicsit egymásra és egy finom gofrira
 • A felsőért, amit Fanni talált nekem, a hátán masnivel
 • A tóparti fürdőzésért
 • A fagyiért amit úgy ettünk ragyogó napsütésben, hogy tőlünk egy kilométerre zuhogott

…amiben fejlődtem:

Végre visszatért a sport az életembe.

…kedvenceim, amit más bloggerek írtak:

 • Natussshka beszámolója, a Valahol Európában című bejegyzésében
  “Számomra ismeretlen vizekre hajóztunk, egy kis városkába nem messze Avignon nyüzsgő utcáitól délre. A délutánt pont ezért akartam felhasználni egy kis turistáskodásra, mert abba eléggé jó vagyok: elveszi, fotózni, megismerkedni a hellyel. Az elején még a város nevét sem tudtam, de jó volt kiszabadulni mégis egy zárt világból. Most kivételesen nem egy kalitkába zárt madárként vettem be a várost, hanem egy szabad madárként, aki épp csak elhagyni kívánta a fészkét.”
 • Fanni megható Anyák napi írása
  “Egy évvel ezelőtt T. csendesen a fülembe suttogta, hogy : “Boldog Anyák napját!” Akkor még nem tudtuk, honnan is tudtuk volna, hogy egy év múlva majd kétszeresen is ünnepelhetem ezt a napot.”

…kedvenc saját bejegyzésem:

Különleges hétköznap

…kedvenc Mai HAB-om:

A Mai HAB részben technikai részben pedig magánéleti okok miatt szünetel, de visszatér, ígéri. :)

… sorok Tőletek, nekem:

Mert semmi sem esik jobban a szívemnek, mint egy-egy visszajelzés. Mivel meg kell tanulnom kedvencet választani ezért nem másolok ide mindent, remélem nem haragszik meg senki, mert minden minden visszajelzés nagyon fontos nekem!! És mindet nagyon köszönöm is!!

Blogon:

Nagy megtiszteltetés volt, Krisztina bolgján, a Gardrób blogon szerepelni,  a kedvenc blogok között. Ezekből mindig kicsit feltöltekezek, és nagyon hálás vagyok érte!

“Réka blogja eleinte nem nyerte el a tetszésemet (ne kérdezzétek miért), de később egyre inkább olyan témákról írt, amelyek felkeltették a figyelmemet, majd azt vettem észre, hogy rendszeres olvasója lettem! :)
Nehéz blogját bármilyen kategóriába is sorolni, így Réka szavával élve egy igazi “pozitív-blog”az övé. Szeretem, hogy írásainak stílusa van, amelyben gyakran jelenik meg a kissé szarkasztikus(?) humora. optimista életszemlélete. Keddi kilenc rovata nagy kedvenc, de a személyesebb bejegyzéseit is szívesen olvasom, akár a modell történetéről van szó, akár a házuk felújításról (főleg mert nálunk is aktuális téma).”

Suz’n bár némi elfogultsággal vádolható szerintem, azért szavai nagyon-nagyon jól esnek! Köszönöm a barátságod és a szavaid!

“Azt hiszem, ez a number one, a némbör ván. Sokkal előbb találtunk egymásra netes berkekben, mint az életünk a valós találkozót hozta, de nem csalódtam szikrányit ott sem. Érdekes, hogy annyira Réka-tiszta a blog, hogy már a megismerkedésünk előtt is “hallottam és éreztem benne”. Mióta megvolt a személyes eszmecsere, a közös rendezvénylebonyolítás illetve a chatelések száma is megugrott, kifejezetten úgy érzem, hogy idébb húznám Miskolcot, hogy többet találkozhassunk! Kérek még receptet, outfit posztot, inspirációt, Rékát!”

Hozzászólásban:

Kriszta hozzászólása az Outfit posztomhoz. Mert annyira jól esik, hogyha a csöndes olvasóim is megszólalnak :) <3 Köszönöm!!!

Nem szoktam kommentelni, de rendszeresen olvasom a blogodat. :) Most viszont muszáj hozzászólnom. Nagyon-nagyon rendben van ez az outfit, minden apró kiegészítővel. Szívesen látnék a jövőben is hasonló posztokat. :)”

…kedvenc képek Pinterestről:

Untitled design (4)

…amit néztem, olvastam, hallgattam:

Könyv: Böszörményi Gyula: Rudnay-gyilkosságok 

Egyszerűen elvarázsolt ez a történet, a kor, a stílus, a szereplők, a nyelvezet. Teljes rajongás vett rajtam erőt. Ha még nem ismered Böszörményi sorozatát, az Ambrózy báró eseteit, akkor nagyon nagyon nagyon tudom ajánlani.

Zene:

Nem tudom megunni! Alig várom, hogy elolvassam a könyvet és a filmet is megnézzem! Nagyon kíváncsi vagyok, remélem nem okoz majd csalódást!

…kedvenc fotóim:

IMAG7328

page0

IMAG7451

page1

IMAG7660

IMAG7460

IMAG7525

IMAG7502

IMAG7555

IMAG7602

13230341_1138624679509365_5812655510034825255_n

13312604_1032453066809630_405864191319845628_n

IMG_20160601_122043

IMG_20160530_173728

IMG_20160528_190458

IMG_20160523_205811

IMG_20160526_224550

 

 

 

 

10 szavazat alapján

2 hozzászólás ehhez: “HAB hónap Május

 1. Most egy gyors kérdésre van időm – különben nagyon tetszik ez a bejegyzésed (is): hol szoktál futni? Milyen víz közelében? :)

  • Örülök a gyors kérdésnek is, bocsi, hogy a válasz kevésbé érkezett gyorsan :) Miskolctól nem messze van egy falucska, ahová költöztünk, annak a közelében van egy tó, és ott szoktam. Nagyon szeretem :) FelszabadíTÓ :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..