Hecsedli Hercegnő

hecsedli (2)

Na jó… a Hercegnő megnevezés talán kissé egoistán hangzik, de olyan szépen alliterál, és legalább “csipkelődésre” adhat okot a jófej barátaimnak :)

Tudjátok mit jelent a Hecsedli? Otthon, Erdélyben így hívjuk a csipkebogyót. Anyukám nagyon finom hecsedli lekvárt tud készíteni, aminek van egy titka, amelyet egyszer majd talán meg is osztok veletek ;).

Amikor ezek a fényképek készültek a hangulatomhoz nagyon illett a hecsedli. Pont olyan szúrós voltam mint a bokor, és olyan sérülékeny mint az érett csipkebogyó. Írtam is erről… A fotózás pedig pont aznap délután volt, mikor megírtam a posztot. Mintegy terápia együttes, úgy terveztem be ezeket aznapra. Kiírtam a bánatom, és kerestem egy olyan programot, amelyben jól érzem magam. A fotózás ilyen. Tudom, vagy tudni vélem mit miért és hogyan kell ilyenkor csinálni, ezért biztonságban érzem magam… mert biztonságot ad, ha tudjuk mit csinálunk nem igaz?

Persze a dolog nem pusztán rajtam múlt, de nagyon hirtelen alakult így. Megbeszéltük Gáborral, hogy akkor délután próbáljuk meg elkapni még a nap utolsó sugarait, és szaladtam a barátnőmhöz, a ruhákért, amelyet már amikor megláttam a szalonban kölcsönkértem – nem tudtam mikor, de tudtam, hogy ezzel fotózni kell! Egyszerűen tündéri a szabása, gyönyörű a finoman szőtt csipke a szoknyáján, és csodáaltosak a virágok, amelyek körbeszövik. Egyébként minden ruha ilyen csodálatos amit Cili tervez és készít. Jó szívvel ajánlom őt minden menyasszonynak, aki keresi álmai ruháját. Itt megtaláljátok.

Szóval megbeszéltük Gáborral – akivel mindig örömmel fotózom, mert remek szeme van, és mert mindig mesés képek születnek -, hogy megpróbálunk valamit alkotni még naplemente előtt. Igazság szerint nagyon nagyon kevés fényünk maradt, mire mindketten meg tudtunk szökni a munkahelyünkről. NAGYON kevés! A képe ennek ellenére nagyon szépek lettek szerintem!

Némelyiken talán látszik az akkori borongós-hecsedlis hangulatom, de talán pontosan ettől szép… a lelkemnek nagyon jót tett, így ezúton is köszönöm Neked Gábor és Neked is Cili! Köszönöm, hogy ilyen jó barátaim vagytok!

Íme néhány kiragadott pillanat Hecsedli Hercegnő életéből. :)

hecsedli (2)

hecsedli (3)

hecsedli (4)

hecsedli (5)

hecsedli (6)

hecsedli (7)

hecsedli (8)

hecsedli (9)

hecsedli (10)

hecsedli (11)

hecsedli (12)

hecsedli (13)

hecsedli (14)

hecsedli (15)

hecsedli (16)

hecsedli (17)

hecsedli (18)

 

7 szavazat alapján

10 hozzászólás ehhez: “Hecsedli Hercegnő

 1. De fura, nálunk hecserli :) Jó képek lettek, egyedül a ruha nyakpántja kicsit furcsa nekem.

  • Kicsit nagy volt rám :)
   Köszönöm szépen! :)
   Hm.. hallottam már mástól is, hogy hecserli :) Érdekes, hogy nem nagy különbség. Vajon ki hallotta először félre, és melyiket :) :)

 2. Gyönyörű képek Réka! ♡ És azt hiszem megtaláltam azt a szalont, ahonnan majd egyszer az esküvői ruhámat szeretném… ;)

  • ;) Hát nem fogsz csalódni, ha tényleg Cilitől választasz, az biztos! :)
   Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..