Keddi Kilenc – alternatív adventi koszorú

 

keddi_kilenc

Advent első vasárnapja már ezen a hétvégén megtisztel minket a békéjével. Hihetetlen hogy telik az idő. Mindig nagyon szerettem az Adventet és nem csak a naptárban lévő kis csokikért. Valahogy az alkotás ilyenkor még jobban esik mint az év egyéb időszakaiban és számomra mindig a várakozás és a felkészülés időszaka ez – hiszen valójában ezt is jelenti –  a legszebb ünnepünkre, nevezetesen Jézus születésnapi bulijára. :)

Idén eldöntöttem, hogy sokkal előrelátóbban és tervezettebben fogok készülni az ünnepre, hogy ne legyen kapkodás és még 24-én is rohangálás az utolsó ajándékokért, mint az eddigi években. Majd beszámolok róla, hogy hogyan sikerült ;)

Tehát Advent időszaka hamarosan itt van, és heti egyszer az olyan enyhén piromániások is mint én, örömmel bámulhatják a gyertyák apró lángját.

Új, most induló rovatomban tehát összegyűjtöttem néhány, a hagyományostól eltérő Adventi “koszorút”, hátha valakinek kedve lesz egy kis Alternatív Adventhez. :)

Lássuk hát!


1

2

3

4

5

6

7

8

9

2 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc – alternatív adventi koszorú

  1. De jó, pont erre volt szükségem – még mindig nem döntöttem el, hogy milyen adventi koszorút szeretnék az albérletünkbe (valami picit és egyszerűt, ami gyorsan elkészül és nem kell neki sok hely), és most több ötlet is nagyon megfogott :)

    • Jaj de örülök! Ha van mód rá, majd muti valahol, melyiket választottad!

Szólj hozzá!