Keddi Kilenc Csodás On-Lány #3


Írtam már kétszer is Csodás On-Lányokról, Itt és Itt. De mivel ahogyan halad előre az idő, úgy ismerek meg egyre több és több bloggert, gondoltam itt az ideje az “idei” válogatásnak. Megint vannak kimaradók, akiket ide tettem volna, akiket nem tartok kevésbé jónak mint akik bekerültek ide, csak éppen később jutottak eszembe, így legközelebbre maradnak.
Addig is viszont lessétek meg, hogy kik azok, akiket szívből ajánlok Ma.

Motiválnak, Inspirálnak és mindannyiukban van valami Csodálatra méltó.

 

1.
160 gramm
Iza számára az élet adott egy nagy kanál kihívást, de ő ahelyett, hogy keseregne, fogta azt a kanalat, és azzal méri a napi 160 grammot. Kitartása és akaratereje példaértékű. Élvezettel olvasom írásait, amiben mindig találok 1-2 motiváló gondolatot úgy is, hogy diétára alapvetően nincs szükségem.
minta
2.
Anna In The Mirror
Számomra a varrás egy olyan alkotási folyamat, amit félelemmel vegyes csodálattal tölt el. Anna pedig maga varrja a ruháit, és többek között erről is blogol. Számtalan hasznos öltözködéssel és divattal kapcsolatos bejegyzésre bukkanhatunk nála, de nem az “átlagos” formában. Természetes bája ami átszűrődik a “Tükrén” magával ragad.
minta
3.
Anyabőrben
Fanniról ugyan már írtam, mint csodás on-lányról, azonban ez a blogja akkor még nem volt meg, szóval update. :) Az írási stílusa továbbra is lehengerlő, a személyiségét imádom, és ezt az új lendületet amivel az Anyabőrben blogot viszi inspirálónak tartom. Áradozzak tovább?.
minta
4.
Anyu tervez
Évi blogjának alapvetően – még – nem tartozom célközönségébe, azonban mivel nem csak anyaságról ír, hanem élet tervezésről és szervezésről is, ezért “maradtam” :). Praktikus és használható életvezetési tippeket oszt meg a nagyvilággal amik jól jöhetnek anyukáknak és nem azoknak egyaránt.
minta
5.
Fashion & City
Anita maga a nagybetűs Stylist. Outfitjei bármelyik divatmagazin oldalán megállnák a helyüket, s csak azt sérelmezem, hogy írni nem ír többet a képekhez. De hát nem lehetek telhetetlen na. Mindig tátva marad a szám egy-egy összeállítása kapcsán, s általában az ő blogját látogatom meg először ha öltözködési inspirációra van szükségem.
minta
6.
KvSzünet
Vivi blogjától mindig vidám leszek. Ha szomorkásabb bejegyzést ír, akkor is egyfajta melankolikus vidámság kap el. Annyira szerethető az egész lénye, az írói stílusa, a novellái, minden! Az egész KvSzünet, tényleg olyan Kávészünet. Feltölt, elgondolkodtat. Olyan… mint a napfény.
minta
7.
Kittenish
Zsófi ultibeszámolói során igazán élvezetesen tud mesélni, és a képei is nagyon tetszenek nekem. Ezen felül azt gondolom, hogy a “Lélek” bejegyzéseiben van a legnagyobb érték, mert mindig hitelsen tudja megfogalmazni gondolatait. Írásai motiválóak és előre visznek.
minta
8.
Nancykeh MakeUp
Mivel alapvetően alig-alig sminkelek, ezért kevés Beauty blogot követek, akiket mégis, azokat is inkább a személyes kisugárzásuk miatt. Nancyke pont ilyen blogger, akinek motivációs bejegyzéseit mindig örömmel olvasom, sminkjei pedig lenyűgöznek.
minta
9.
Tisztakék
Kortárs irodalom. Számomra ez a Tisztakék blog. Egyszerűen csak szeretem Enikő írásait, amelyek valahogy mindig a lelkemig hatolnak és elgondolkodtatnak. Kell egy bizonyos hangulat ahhoz, hogy Tisztakéket olvassak, de amikor úgy talál rám, magával sodor.
minta
5 szavazat alapján

Egy hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc Csodás On-Lány #3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..