Keddi Kilenc – Csodás on-lány

keddi_kilenc_15_01_06

Azt kérték tőlem, hogy mutassak meg nektek öt kedvenc blogot. Már amikor kérték, akkor tudtam, hogy ez nem fog menni. Sajnálom. Ellenben egy kilences listát csak sikerült összeállítanom, és bátran kijelenthetem, hogy őket tényleg nagyon szeretem olvasni. Rajtuk kívül meg még legalább kilencet, köztük ON-Férfiakat is, de az kevésbé hangzik jól, így most így jártak :P. Saját szabályom, hogy keddi kilencben nem kilenc plusz egyezek, és nem említek meg a kilencen túl mást, legyen bármiről is szó. Mint ahogy az is szabály, hogy nincs sorrendiség.  Így született meg most ez a lista, és így várat magára még egy.

Most pedig büszkén mutatok be nektek kilenc ízig-vérig ON-LÁNYT, akiket szeretek olvasni, akik inspirálnak, akikért rajongok, akire felnézek. Ismerjétek meg őket, és kívánom, hogy 2015-ben olvassatok tőlük jó sok írást! (Katt a képre, és ott is vagy a blogon.)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Mennyire tetszett?

14 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc – Csodás on-lány

    • Én meg azért, hogy rátaláltam a blogodra! Szóval itt is nincs miért :)

  1. Köszönöm! :* Pannát és Fannit én is szeretem, és Fannival már volt alkalmam személyes is találkozni. :3

  2. Annyira utálom a telómat!!!! Nem tudom az ilyen fontos dolgokat akkor és ott megköszönni :/ Nagyon köszönöm a beválogatást, ezúttal itt is.

    • :) Hát ez most hogy jutott eszedbe? Ez már több mint egy hónapja volt :)
      Szívesen egyébiránt! :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..