Keddi Kilenc Ebay kívánság


Nos, talán nem lep meg senkit, ha azt mondom, hogy szeretek vásárolni. Talán az sem, hogy előfordul, hogy ebayen szétnézek mi újság. Az utóbbi időben azonban igyekeztem (több-kevesebb sikerrel) visszafogni magam az ilyen kicsapongó vásárlások esetében… Nem, múltkor tényleg csak samponért mentem… igen, szükség volt arra a körömlakkra is. Tényleg szükség volt rá! :) Nah szóval igyekszem visszafogni magam.

De most aztán pofátlan módon szétnéztem az ebayen, és úgy válogattam össze a dolgokat, mintha egyenesen otthon várnának attól, hogy én most beválogatom őket a bejegyzésbe. Meg kell vallanom, hogy élveztem. Majdnem (mondom majdnem!) annyira, mintha a kosárba pakoltam volna. Nézzük mit vennék most kedvenc e-öblünkből. Előtte azonban leszögezném, hogy mivel egyiket sem rendeltem meg, ezért nem is néztem utána, hogy milyen referenciákkal dolgozik az eladó, és hogy mennyi az esélye annak, hogy azt is kapom amit szeretnék. Szóval csak óvatosan a rendelésekkel, érdemes jobban utána járni!

1.
Polaroid fényképezőgép
Igazából ekörül a kis müty-müty körül már sok millió kört futottunk a férjemmel. :) Mindig azt mondta, akkor inkább vegyünk egy fotó-nyomtatót, mert ugyan ott vagyunk, csak az gazdaságosabb, és jobb minőséget nyújt. Ha jobban belegondolok, akkor igaza van. De… ugye ti értitek az én érveim, és nem kell őket sorolnom? *.* *.*
minta
2.
Hátizsák
Egy ideje szemezek a hátizsákokkal. Igazából tényleg szert fogok tenni egy jó minőségű fekete kis bőrhátizsákra. legalábbis a 2016-os évben valamikor mindenképpen. De azért ezt a cuki példányt is elfogadnám.
minta
3.
Neszeszer
Mennyire aranyos! Mindig az a problémám, hogy csak úgy behajigálom a dolgaim a neszeszerembe, aztán turkálhatok benne, hogy mi hol van. Ez a kis kékség megoldaná a problémám. Legalábbis az utazás első harmadában :D
minta
4.
Kis kalitka
Nagyon bájosnak tartom ezeket a kis kalitkákat… és sajnos nagyon drágának is. Viszont ahhoz, hogy megmutassam mit szeretnék, nem kell pénz, így helyet foglalhat szépen ez a kis kalitka is itt a listán. Egyébként itthon is ilyen 4-5000 Ft-ért láttam olyat ami ennél lehet, hogy jobban tetszik. :)
minta
5.
Dekortapasz
Egy kicsit az egyszerűbb kívánságok felé evezve érkeztünk a dekortapaszokhoz… A HAB naptár alkalmazása közben mindenképpen szükségem lenne egy adag efféle cukiságra. :)
minta
6.
Tollak
Az biztos, hogy színes tollból sosem elég. Emlékszem kisiskolás koromban folyamatosan színes tollakra vágytam, és igazi ünnep volt az első zselés tollkészletem beszerzésének napja. Nos a tollmánia nem múlik az idővel, sőt…:)
minta
7.
Párnák
Istvánt felkészítettem. Ha készen lesz a ház mindenestől, és csak lakberendezési kellékekre lesz szükség, készüljön fel, mert párna áradat veszi kezdetét… Addig pedig nézelődök.
minta
8.
Kávé Stencil
Kell ezt magyarázni? Annyira jópofák! A soha el nem múló kávé iránti szerelem kiteljesedésének egyik kelléke egy ilyen szett. Pont.
minta
9.
Kis dobozkák
Természetesen mindenképpen szükségem van egy nagy adag cuki dobozra. Mindenképpen, és feltétlenül! Hiszen hová tudnám máskülönben pakolni a… a…. hm… a… Ó mindegy is, hogy mit! Szükséges egy adag ilyen édes dobozka, és kész!
minta
15 szavazat alapján

11 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc Ebay kívánság

 1. 1. és 8. pont!!! Bár nem tudom milyen árban lehet az a kis fotógép, de nagyon cuki és minőség ide vagy oda egy azonnal kinyomtatott örökké tartó pillanat annyira bájos!
  A 8. meg nem is kérdés.. :)

  • A képre kattintva behozza az ebay ajánlatot is. Egyébként 20-25 között mozog, de a papír is drága bele :(
   A 8. meg szerintem rendelésre fog kerülni :)

 2. 9. Dobozooook! Mondjuk nálam ez kosár-mániában ölt testet, de a mozgatórugó ugyanaz :D
  5. és 6. már beszerezve, Filofax dekoráláshoz elengedhetetlen (a jól szervezettséghez meg a Filofax elengedhetetlen :P )

   • Könnyen belejössz, főleg ha élvezed a színezést is :D Épp olvastam, hogy szereted, akik listát írnak a teendőikről és ki is pipálják ha kész van. Nagyot néztem, mert épp így vagyok… ez a Filofax szerelem :D

 3. Igaz, hogy még új vagyok a blogodon, de ezt a bejegyzést vélemény nélkül nem tudtam itt hagyni :)
  Nagyon jó kis rovat! És persze szemet gyönyörködtető az összeállítás, igaz nem édesség, de csorgott az én nyálam is :) Még több ilyet! :)

  • Nagyon örülök, hogy tetszik! :) No igen… vágyakozni azt lehet bármennyit :D :D
   Igyekszem!! ;)

 4. Teljesen átérzem ezt a vásárlás dolgot. Érdekes módon mindig akkor a legerősebb a vágyam, amikor egy vasam sincs! :D A fényképezőgépet én is többször nézegettem már, annyira aranyos! Na jó.. igazából az egész listád felsorolhatnám, a lényeg az, hogy nem vagy egyedül a vágyaiddal. ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..