Keddi Kilenc – Három hozzávalós desszert

kk_2015_01_20_osszesito

 

Nos bűnös vagyok! Szuper hangzatos címmel, és egész guszta fényképekkel csalogattalak ide kedves olvasó, de azt sajnos nem garantálom, hogy délután szuperhősszakács is leszel az oldalról távozva. Ráadásul az egyik négy hozzávalós. Szégyelljem magam!

Mikor kitaláltam, hogy kellene egy ilyen Keddi Kilenc még én is nagy várakozással tekintettem a dolog elé, hiszen mi sem jobb móka, mint kevés időráfordítással, kevés hozzávalóval összedobni valami finomat. Lelkesedtem, hogy aztán rádöbbenjek, bár rengeteg (főleg külföldi) recept kecsegtet azzal, hogy 3 hozzávalóból varázsol csodát, ezeknek nagy része előre összekevert ennyi-erővel-cukrászdába-is-mehetnék-de-ezzel-sokkal-jobban-felvághatok instant porokat használ.

Csalódottságom mégsem volt elég ahhoz,  hogy veletek ne osszam meg – főként mert azért akadt néhány egészen kísérletezésre érdemes. Mutatok hát kilencet, amiknek egy részét már a receptet illusztráló képek miatt is érdemes lehet megnézni, és van pár amiről magam sem tudom eldönteni, hogy műkőképes-e… vagyis…hát, nem hiszem. Minden esetre igyekeztem olyanokat összeválogatni amelyek azért használhatónak tűnnek, legalább így a monitort bámulva.

Az eredeti recepteket megtaláljátok a képekre kattintva, és ott vannak a szemcsiklandó képek is (már ahol). Ha valaki minden szkepticizmusom ellenére kedvet kapott, nagyon szívesen venném a tapasztalatot, esetleg képeket. Még nem próbáltam ki őket (ismét bűnös vagyok, hiszen akkor mit szövegelek itt) de biztosan lesz amit kifogok próbálni, főleg ha esetleg a Férjecskémnek megtetszett valami. Ugyanis jelenleg a gépem nem alkalmas arra, hogy a képeket szerkesszek, így ezeket a képeket most – és sok minden mást is – neki köszönhetem! Szeretlek!

Lássunk hát csodát! ;)

kk_2015_01_20_1

kk_2015_01_20_2

kk_2015_01_20_3

kk_2015_01_20_4

kk_2015_01_20_5

kk_2015_01_20_6

kk_2015_01_20_7

kk_2015_01_20_8

kk_2015_01_20_9

Mennyire tetszett?

3 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc – Három hozzávalós desszert

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..