Keddi Kilenc – Karácsonyi Színvilág

keddi_kilenc_karácsonyfa

Emlékszem mikor kislány voltam, egyszer átmentem Karácsony környékén egy barátnőmhöz, és lenyűgözött, hogy a Karácsonyfájuk mennyire harmonikus színvilágot képviselt. Nem arról van szó, hogy a miénk ne tetszett volna, mert csodaszép volt a rengeteg szín a fán, de addig én még olyat nem láttam, hogy csupán 1-2 szín és azok árnyalatai jelentek volna meg a fán. Barátnőm pedig felvilágosított, hogy hozzájuk minden évben más kombinációban hozza az Angyal a fákat. Én meg csak álltam és bámultam, hogy “nahát”.  Azóta pedig a színharmónia iránti vonzalmam csak fokozódott – néhány esetben kórosan. :)

Innen jött hát az ötlet, hogy összegyűjtök néhány jó kis kombinációt amiből lehet válogatni. Még nincs késő díszeket venni sem, hát válasszatok bátran. Nekem mindig az a kedvencem amelyiket éppen nézem… de ha döntenem kellene, akkor az igazat megvallva az 1., a4. és a 9. közül nem tudnék választani. :)

1k

2k

3k

4k

5k

6k

7k

8k

9k

1 szavazat alapján

4 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc – Karácsonyi Színvilág

  1. 4-8-9 :)
    A 8as a kék miatt tényleg ridegnek tűnik, de olyan elegáns és harmonikus az összkép, hogy most meggyőzött. (ja és éljen a Jégvarázs, idén remélem meglep vele a Jézuska DVD formátumban…hát sose növök már fel…ez van… ;) )
    Nekünk fehér és ezüst lesz idén is. :)

      • Petiéknél is fehér ezüst volt tavaly. :) Idén 9-es lesz, rózsaszín és ezüst… :) De ami a minap a tescoban nagyon megtetszett, az sötét lila, bordó türkiz és sötétzöld volt összecsomagolva. :) Ha jól emlékszem. :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..