Keddi Kilenc Kedvenc Karácsonyi Reklám

kk_osszefoglalo
Néhány éve már nagy rajongója vagyok a karácsonyi reklám felhozatal kedves történeteinek. A tavalyi válogatásnál leírtam majdnem mindent, hogy miért szeretem őket.  Akkor is nagyon élveztem összegyűjteni a legjobb karácsonyi reklámokat, de idén fűszerezte az az elhanyagolhatatlan tény, hogy két barátnőmmel összeülve történt mindez.

Annyira mókás volt látni, hogy melyikünk mire figyel fel, és hogy ebben is mennyire különbözőek vagyunk. Engem mindig a történet fog meg, ezért én feszült figyelemmel, már-már túlzott komolysággal tudom őket nézni. Ezt jól ellenpontozták, mert míg egyikük főként a zenét figyelte, addig másikuk – a filmnézési szokásaihoz híven – a számomra legelképzelhetetlenebb dolgokon akadt fenn. Én így szeretem őket, és így biztos lehetek abban, hogy a segítségükkel színes válogatást tudok veletek megosztani.

Sajnos arra kevés lett volna az idő, hogy rangsoroljuk is őket, így meg kell elégednetek az én szubjektív sorrendemmel, a végére hagyva az általam legjobbnak ítéltet. Valószínű holnap másképpen döntenénk, még az is lehet, hogy más reklám került volna be… de ma ezt a kilencet választottuk, ilyen sorrendben. Húsz reklámot nézettem meg a lányokkal – én ennél jóval többet láttam – és ebből a kilenc kedvencünket hoztam el nektek. Szerintetek kihagytunk valami nagyon jót? Nektek melyek a kedvenceitek?

1.
A kilencedik
Heathrow. Annyira aranyosak! Szeretem nagyon ezeket a mackókat, nekem is van több hasonló… sajnos azonban nekem a “csattanó” elvesz a történet kedvességéből, mert indokolatlannak tartom.
2.
A nyolcadik
Very.co.uk. Nagyon tetszik a grafikája, és a története is. Bájos és kedves az egész… no meg nagyon tetszik a lány haja… nekem is volt ilyen :)
3.
A hetedik
McDonald’s. Ez az én listámban eredetileg nem is szerepelt, az egyik barátnőm találta. Engem abszolút a végével nyert meg magának!
4.
A hatodik
Milka. Ennek a rövidebb verzióját a hazai tévék is játsszák, így kerestem rá. Nagyon tetszik a hosszú változat, szerintem sokat hozzáad az egészhez. Az egyik barátnőm megjegyezte “Én a helyükben nyuszikat hoztam volna…” :D
5.
Az ötödik
John Lewis. Micsodaaaa? Csak az ötödik??? Hallom a felhördülést :) Nagyon tetszik, a rókák és a borz a kedvenceim, valamint az a rész amikor elnémul a zene. Viccesnek és kedvesnek találom, de igen, csak az ötödik.
6.
A negyedik
Temptations. Az idei lesz az első karácsonyunk cicával a házban, és őszintén? Rettegek. :) Viszont mint már lassan-lassan tapasztalt macskatulajdonos, mi is tudjuk, ha rázzuk a zacskót, jön is Műzli. Ez a videó egyszerűen annyira vicces és aranyos!
7.
A harmadik
M&S. Sokaknak nagy kedvence, és nálam sem csúszhatott le a dobogóról. Egyszerűen csak tetszik, és némi könny is megcsillant a szememben a testvéri szeretet miatt.

8.
A második
Waitrose. Egyszerűen csak annyira szurkolok a madárkának minden egyes jelenetben, és annyira szép a képi világa, és olyan kis kedves, hogy beleszerettem. Lehet, hogy nincsenek benne hatalmas ívek, viccek és meglepetések, de teljesen elvarázsol engem.
9.
Az első
Gondolkoztam sokat, hogy tényleg ő-e az első, de olyan nagyon visz magával a történet, van mondanivalója, egy kis kedves humor is akad benne, és gazdag a képi világa, hogy hiszem, hogy holnap is azt mondanám, számomra ez a reklám az idei nyertes.
2 szavazat alapján

12 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc Kedvenc Karácsonyi Reklám

  • Láttuk, de valahogy nekem ez nem az igazi, kicsit indokolatlannak éreztem…

 1. Mármint karácsonyi reklámokból… nem a keddi kilencből :D :D
  Ebből már nehezen jövök ki mi? :D

  • ? Hát… Te másztál bele…én értettem mire gondolsz… De most, hogy így mondod…. :P

 2. Hát na, sokkal viccesebb lett volna ha eljátszák, hogy már húsvét van. :D
  De továbbra is vicces számomra ez a nem reklámozó reklám dolog. :D

 3. Én is nagy John Lewis reklám rajongó vagyok, de az idei szerintem sem a legjobb, a tavalyi sokkal aranyosabb volt (meg az azelőtti és azelőtti). A válogatásodból nagyon tetszik a macis, a Mrs Claus-os, meg a macskák pusztítása :)
  Bár 2015-ös, én csak most láttam, és most talán ez a kedvencem:
  https://www.youtube.com/watch?v=qehqv13PJwI&list=PL8HlvSANaA9wLkPeGG7UN5eKafCjrxJCY&index=5

  Egy baj van csak a karácsonyi reklámokkal: mindig megríkatnak :)

  • Jajj igen!!! Ez nagy kedvencem volt!!!
   Na igen… én is itt könnyezem most :)

 4. Örülök neki, hogy nem csak én sírok karácsonyi reklámokon…! :) a Milkásnál kezdtem a hüppögést… 24-ét akarok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..