Spirálban

Tökéletesen emlékszem a tavaly decemberi pillanatomra, amikor egy igen inspiráló blogger lány hatására felhívtam a férjem munkából hazafele menet, hogy “rendben van, számoljuk fel a gyerekkori emeletes ágyamat – bármennyire fáj is szétszerelni – , és rendezzük át a szobát, mert így élhetetlen”. És arra is emlékszem, hogy hetekig olyan kupleráj (mert jobb szó nincsen) volt a szobában, amilyet legközelebb csak akkor vagyok hajlandó elviselni, amikor majd a saját házunkat rendezzük be (végre). De azóta élhető a szobánk és pont a minap jegyeztük meg egy hajnalba nyúló beszélgetésünk során, hogy mennyire szeretjük.

Az a pillanat is megvan, amikor Timi barátnőm új blogba kezdett, a Thimmyke lakk-kuckójába, és ahogy írt és én olvastam nekem is kedvem lett írni (no nem a lakkjaimról, mert azokról biztosan, egy árva sort sem fogtok olvasni :), de ő sem csak arról ír. :)  ).  Persze, ahhoz, hogy végül én is belekezdjek,  még sok másnak is történnie kellett, de hazugság lenne ha azt mondanám, hogy Timinek ehhez semmi köze. Nem is akarom, mert igazából büszke vagyok arra, hogy a barátnőm és, hogy sokszor inspirál (főként a “csajszis” énemet, de ezzel szerintem ő is tisztában van :P ).

Arra is emlékszem, hogy már több mint egy éve vágytunk a férjemmel egy fényképezőgépre. Timinek is végül olyan gépe lett, mégsem szakadt át még a gát :) .  Aztán egy azóta már nem működő blogon láttam egy bejegyzést. Semmi extra nem volt, csak néhány fénykép és egy kis szöveg arról, hogy nemrég vette meg a fényképezőgépét a lány. Akkor, ott bekattant valami nálam, és abbahagytuk a vágyakozást, és tán egy hét sem telt el és máris a birtokunkba került az azóta is nagy szerelem fényképezőgépünk.

Sok más esetet is fel tudnék hozni, amikor egy blogon olvasott vagy látott “média” hatására tettem meg valamit,  amikor egy blog inspirált, amikor egy elolvasott szösszenet jó hatással volt rám vagy a kedvemre, vagy csak mosolyt esetleg könnyet csalt … de ez a fentebb leírt néhány pillanat határozottan kiemelhető, a többi pedig nem fér el itt.

Kedvességből, exhibicionizmusból, vagy önzőségből, nem tudom mi miatt, de tudom, hogy én is szeretnék így inspirálni (mellesleg miután ennyiszer leírtam nem tudom szó nélkül hagyni:  milyen vicces szó, ezt az inspirál, inspirál…in spiral…Spirálban – és valahogy tényleg ott… nah hagyjuk. :D) Szóval szeretném én is azt hinni, hogy ösztönözhetek másokat.  És itt jött a képbe a LELKES blogverseny,  aminek a felhívását elolvasva úgy éreztem jelentkezni szeretnék, mert a verseny küldetése pontosan az, amit én is szeretek a blogvilágban. És közéjük szeretnék tartozni!

Itt a verseny szerintem szuperül sikerült kampányvideója:

 

A végére  pedig az én kampányszösszenetem, amit már ugyan százszor átfogalmaztam de még mindig nagyon kampányszagú, nézzétek el nekem… :D

Ha számodra inspiráló vagyok, ha szereted a Habfürdőt, és ha te is Hiszel a Boldogságban, akkor kérlek szavazz rám ide kattintva. Naponta 3 szavazatot tudsz leadni, de rám csak egyet. Nézd meg a többi nevezőt, mert biztosan találsz köztük olyat, aki hatással lehet rád, és aki miatt te is bekerülhetsz a spirálba. :)

 

Mennyire tetszett?

6 hozzászólás ehhez: “Spirálban

  1. Először is köszönöm. :) Örülök, hogy inspirálólag tudok hatni. És annak is, hogy elindult a blog. :)
    Emlékszem én még arra a barna-zöld lányra,a kinek eszébe sem jutott hogy rózsaszínt vegyen fel. :) (Már csak Katát kell megtörnöm… :D Talán egyszer az is meglesz… ) Végül is én sem szerettem a rózsaszínt sokáig… :D

  2. Én is úgy gondolom, hogy az egyik legfontosabb és legszebb oldala a blogolásnak az inspiráció. Én körülbelül egy éve merültem el ebben a világban ( belekerültem a spirálba :) ) és egyre több inspiráló blogot fedezek fel. A tiéddel a Lelkes blogversenyen keresztül ismerkedtem meg és azt hiszem visszatérő vendég leszek! :)

    • Igen, nagyon jól megfogalmaztad. A “legszebb” és “legfontosabb”. :) Nagyon nagyon örülök, hogyha elnyerte a tetszésedet, igazán boldoggá tesz! Köszönöm!!

  3. De régóta akartam már ide írni :) Engem is nagyon sok blog inspirál, ezért is szeretem olvasni őket. Köztük a tiéd is, a szép és tartalmas gondolatokkal, és a lelki világoddal! Azt hiszem a versenyes szavazásról már lemaradtam, de azért remélem sikeresen szerepeltél, és egészen biztosan sokakat inspirálsz!!!

    • Örülök, hogy végül jutott rá időd, nagyon jól esnek a szavaid! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..