Te hogy iszod a kávét?

A férjem mindig azt válaszolja erre a kérdésre, hogy “gyorsan”. És ez sajnos rám is igaz. Olyan gyorsan, hogy munka közben észre sem veszem miközben megiszom. Azt természetesen sokkal jobban észreveszem amikor már nincs semmi a bögrémben. :)

Nem iszom sok kávét. Persze, minden viszonyítás kérdése. Napi kettő fogy el általában. Azok közé tartozom, akik nem kávéval élték túl az egyetemet, így viszonylag későn kezdtem el, csak a munkával együtt. Egy álmos munkanap reggelén azonban miközben hallgatom a csendet  – ha én vagyok az első – vagy a rádiót – ha már van bent valaki – és még csak elmélkedek az aznapi munkát illetően, kevés jobb dolgot tudok elképzelni, mint a jó kis tejes kávém. Ha olyan lenne a masinánk, akkor biztos, hogy capuccinot innék. Olvastam egy oldalon, csak úgy, szórakozásképpen, hogy attól függően, hogy milyen kávét szeretünk, látszik, hogy milyen a jellemünk. Érdekes volt, nem tudom mennyire igaz, de egy-két mondat igencsak megmosolyogtatott, mind a tejeskávé mind a capuccino esetében. :) Olvassátok el, rátok mennyire igaz?

Most nemrég pedig új bögrét is vettünk nekem, a régiségvásáron, így emiatt is jókedvűen indulnak a munkanapok. :) Tudom tanácsolni, hogy a  vidám, saját bögrét alkalmazzátok a “munkakezdési depresszió” elűzésére. :)

kávé

Igaz, itt az egyik képen pont tea van, de azt is szeretem :)

A hétvégék pedig. Nos… ezt le sem merem igazán írni, milyen kivételes helyzetem van. :) A drága uram – aki többnyire már annyira türelmetlenül várja, hogy végre a lusta felesége felébredjen, és ennek érdekében minden humánus eszközt igyekszik bevetni –  a lazább hétvégi napokon olyan kávécsodákkal lep meg, amilyet egyetlen kávézóban sem kaphatnék. Ezúton is nagyon köszönöm neki, mert nem tudom, hogy tudja-e, hogy mennyire boldoggá tesz ezzel. :)

page

Ha követtek Instagrammon, ez nem újdonság :)

Nos én így iszom.  És ti? :) Legyen szép napotok!

1 szavazat alapján

4 hozzászólás ehhez: “Te hogy iszod a kávét?

  1. Én imádom a kávét, minden nap iszok minimum kettőt, reggel munka előtt és aztán ebéd után kora délután.. nehezebb napokon több is becsúszok. Kedvencem a Latte és a Melange. Mindig sok tejjel, két cukorral iszom :) Most elolvastam a leírást… ijesztő hogy mennyire igaz rám a tejeskávés rész :o :D

  2. A lusta feleség… :D ezen meghaltam. A vigyünk saját bögrét melóba-val tudod mi a bajom? Félek, hogy a balkezes takarító nénink összetöri… :(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..