® Tíz dolog, amit (talán) nem tudtál rólam

Három héttel ezelőtt megkérdeztem Instagram Storyban, hogy két téma közül melyik érdekelne titeket jobban, s végül erre jutott a több szavazat. Akkor lebetegedtem, s végül nem ment ki a poszt, de most sikerült utolérnem magam.

Egy kicsi hosszasan ülve fölötte megszületett végül ez a poszt is. De ha mindez a sok random információ esetleg nem lenne neked elég, akkor itt egy majd két évvel ezelőtti poszt, ahol számos további dolgot osztottam meg magamról. :)

A képek szintén az Instámról vannak. :)

Nah de nézzük mennyi van benne amit mégiscsak tudtál már – akik személyesen ismernek, azoknak kicsit könnyebb.

1.
Közgazdászként végeztem, de a reálos végzettség ellenére, sokkal erősebb a humános oldalam. Ami talán nem is baj, mert projektmenedzser vagyok Miskolcon, a Múzeumban, ahol mindkettőre szükség van. Szeretem a munkahelyem, és nagyon örülök, hogy lehetőségem van belátni egy ilyen misztikus épület falai közé, és láthatom hogyan működik.
minta
2.
A férjemet lényegében az interneten ismertem meg, némi baráti segítséggel, és amikor először találkoztunk – hosszas MSN-ezért követően – eldöntöttem, hogy közöttünk nem lesz semmi, ami több a barátságnál. Nos…khm… lett. Egyébiránt érdekesség még a dologban, hogy édesapám akkor már egy éve tanította az Egyetemen.
minta
3.
Hiába modellkedek és kezdeményezek kommunikációt viszonylag könnyen bárkivel, a videóban való beszéd, illetve nagyobb számú embertömeg előtt történő prezentálás olyan dolgok, amelyek hatalmas lámpalázat okoznak számomra. De szépen lassan dolgozom az ügyön, hogy ne így legyen. De legalább ne zavarjon a dologban, hogy így van.
minta
4.
Gyerekkorom óta a legnagyobb félelmem, hogy esetleg nem tapasztalhatom meg milyen anyának lenni, és bár tudom, hogy nem szabad ilyesmikre gondolni, sajnos a legnagyobb félelemben pont ez a legrosszabb is, hogy nem direkt fél ettől az ember. De azért bízom benne, a közeljövőben ez elmúlik. És ezt nehéz volt leírni, de ugyanakkor jól is esett.
minta
5.
Hajlamos vagyok borító alapján könyvet választani, ami tudom, hogy nem jó, viszont mivel nem vagyok hajlandó a hátulján az ajánlót elolvasni – mert az általában a történet első felét rögtön lelövi – ezért most már előfordulhat, hogy így maradok, és a nem megkapó borítós könyvek csak ajánlás útján jutnak majd el hozzám.
minta
6.
Gimiben az a lány voltam, akinek mindenféle önbizalomhiánya volt, előfordult, hogy a sarokban ült és olvasott, és aki leginkább egy szürke egérkének érezte magát a többiek mellett. Mindez az egyetem alatt kezdett el változni, és Gimis Réka kinevetne, ha azt mondanád neki, hogy én lettem belőle.
minta
7.
Van egy baráti társaságom, ahol mindegyikünknek megvan a saját My Little Pony neve. Mind közel harmincévesek vagyunk, és én vagyok Fluttersy. De csak és kizárólag a rózsaszín haja és a természete miatt, mert amúgy nem szeretem, hogy sárga. :) Igen. Közel 30.
minta
8.
Református vagyok, és szeretem is a szokásainkat, de nagyon érdekesnek találom a többi felekezet hagyományait, és szokásait. Nem szeretem a vallásosság szót, így soha nem mondom magam vallásosnak, mindig kereszténynek.
minta
9.
Kilencediktől egészen sokáig, még egyetemen is színjátszóztam. Amikor érettségiztem, megalapítottuk a MONTÁZS Egyesületet, ami azóta szépen növekszik. Még egy 120 órás drámapedagógiai képzést is elvégeztem, amit nagyon szerettem. Kicsit hiányzik az életemnek ez a része.
minta
10.
Nagyon szeretem a kilátókat, és minden egyes alkalommal sokkal több időt tudnék eltölteni egy-egy kilátóban, mint azok akik velem érkeztek, így aztán mindig hiányérzetem marad. A Londoni Sky Garden meglátogatása például az egyik legkedvesebb élményem, és szerintem három napot is gond nélkül fent tudtam volna tölteni.
minta

4 hozzászólás ehhez: “® Tíz dolog, amit (talán) nem tudtál rólam

  1. Hello, itt Rainbow Dash! :D Ez a “pónikalad” még mindig nagyon vicces… Igen így közel 30 felé is.
    Kilátóból pedig sosem elég.

  2. Nálunk, egy pesti társaságban is megvan mindenkinek a pónineve :) Szintén lassan 30 :D Én Apple Bloom vagyok, Applejack kistestvére :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .