Vigyázz! Kész! Posztolj! – Három Kívánság

A mai téma, a három kívánság, számomra kissé hasonlít egy korábbi VKP témához, amelyik arról szólt, hogy mi lenne ha nyernék a lottón. Ott kifejtettem az ilyen ölbe pottyant vagyonhoz kapcsolódó gondolataim, s bár kissé más jellegű a három kívánság, hiszen nem elsősorban vagyonról volna szó, azért sokban ugyan úgy gondolom a dolgokat. (Itt el is tudod olvasni mit írtam arról, hogy mi lenne ha nyernék a lottón.) Persze kívánhatnék valami természetfelettit is, de igazából… minek? :)

Szóval mivel akkor kicsit komolyabbra vettem a hangnemet, most inkább maradnék a vidám felszínen, s így hoztam egy kis képes válogatást arról, hogy mi is lenne a három kívánságom. Illetve háromszor három kívánságom, mert mint azt mindjárt meglátjátok témaköröket választottam, és témakörönként kívántam hármat.

Kívánságaimhoz nem kell  mágia és nem kell Jótündér sem.  Esetleg egy itt már említett nagybácsi jól jönne néhány esetben, de én rendületlenül szeretnék hinni abban, hogyha nem is valóban mindent, de azért néhányat megteszek, megszerzek, megkapok.

4_kesz

3_kesz

2_kesz

8_kesz

1_kesz

7_kesz

5_kesz

6_kesz

9_keszKépek forrása: Pinterest

Az én korábbi {Vigyázz! Kész! Posztolj!} bejegyzésemet itt találjátok:

 

Facebookon és Instagramon is megtaláltok.  :) Feliratkozni pedig alább, a komment mezőnél tudtok, akkor is, ha nem szóltok hozzá. Ha kedveltek, követtek, hozzá szóltok, likeoltok, és szerettek akkor az számomra igazi HAB a tortán :)

A többiek három kívánságát itt találjátok:

Mennyire tetszett?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..