Vigyázz! Kész! Posztolj! – Sminkes táska

Az esetleges férfi olvasóimtól elnézést kérek a következő bejegyzésért :)

rk1

A fenti képet nézve lehet, hogy hihetetlen, de a hétköznapokban 100% smink nélkül járok, azaz még szempilla spirált sem használok. Éppen ezért első gondolatra azt hittem nem is nagyon fogok tudni miről írni (update: már megírtam a bejegyzést és nagyon nagyon tévedtem). Aztán arra gondoltam, hogy nem gond mert akkor fotózok, hiszen végül is összegyűlt 1-2 sminkcucc az évek alatt. Ahogy aztán elkezdtem fotózni, rájöttem néhány dologra. Egyrészt, hogy szinte minden darabnak története van. Másrészt, hogy szeretem ezeket a cuccokat, harmadrészt pedig, hogy van amihez még hozzá sem nyúltam. Negyedrészt pedig (bár erre nem most jöttem rá): Nem vagyok normális.

Először “természetes” környezetében gondoltam lefényképezni a kis táskámat és a bőröndömet. Mindkettő ajándék volt. A bőröndöt a férjemtől kaptam a 25. születésnapomra, és nagyon nagyon nagyon örülök neki. Nem sok feleség mondhatja el magáról, hogy ennyire kitalálják, hogy mire vágyik. Igaz ugyan, hogy nem szoktam sokszor sminkelni, de olyan jó érzés a tudat, hogy van ilyenem :)

IMG_3950

A kis szürke táska pedig egy nyeremény a sok közül, amit akkor kaptam, amikor a Marionnaud-os címlaplány versenyt megnyertem két éve. Ha egy évben kb 5x viszem magammal valahova a cuccaimat, akkor bizony őt tömöm meg de akkor nagyon. Látszik rajta.

IMG_3941

Szót érdemel a kis ékszerfa is, bár nem smink, de sebaj. Kolléganőmtől kaptam karácsonyi ajándékként, amikor kötelező húzni egy nevet… és hát ilyenkor az ember lánya tudja, hogy sok jóra nem számíthat. Hát nekem nagyon nagy szerencsém volt 3 éve, amikor még igencsak friss voltam a cégnél, és mivel a cégcsoport budapesti irodájában dolgozik aki húzott, ezért még csak soha nem is találkoztunk, szóval minden elismerésem és hálám az övé :)

IMG_3968_ed

Akkor nézzünk bele a kis táskába (a természetes közegéből kiragadva), amiben mostanában már tényleg csak azok a termékek vannak, amiket azért szoktam használni…

IMG_3985

Van itt szempillaspirál, ami kitűnő példája annak hogyan “kajáltam meg” a Palvin Barbival reklámozott Manga szempillaspirált. Egyébként nem rossz, de fotózáskor arra is rájöttem, hogy ideje lecserélni, mert már elég régi.

Aztán van itt szép barna cicaszemcsináló, ami nekem sosem ment, de azért ezzel a palettával egész szépen ki tudom festeni magam, aztán szemöldök  izé, amit egy  extraultra-gyorstalpaló sminktanfolyamon (amit nyertem) tudtam meg, hogy hogyan kell használni. Elkapott a hév így onnan hazafelé “véletlenül” betévedtem a Müllerbe.

Ugyan nem látszik, de van itt egy  Max Factor Whipped Creme (felálltam, hogy megnézzem a nevét :) ) is, amit azért nyertem, mert az Esküvő Classik magazinban én voltam a hónap levele :D. Amikor megérkezett azt sem tudtam eszik-e ezt vagy isszák. Gyanítom a sminkesek most is megvernének ha látnák hogyan használom (jó-jó nyugi, azért az arcbőrömre kerül, nem rúzsnak  használom, ennyit tudok. :D )

Aztán mi érdekes még… a Carmex ajakbalzsam csodákra képes, a szájfényeket pedig nagyon nagyon szeretem, de mióta a Férjemet ismerem csak nagyon ritkán használom, mert hát..na… minek? :)

…Hm, hazudtam. A hátsó sorban homályba burkolózó szemhéjtust nem használom, ugyanis képtelen vagyok a szememet normálisan kihúzni. A már említett hiperextraultra sminktanfolyamon megkérdeztem ugyan, hogy hogy  kell, és el is mondták. A vonalat a szemhéjamon azonban senki nem tájékoztatta arról, hogy én tudom hogy kell kihúzni, mert maradt ugyan olyan görbe.

Ecsetekben sem vagyok menő, pedig az e-bay segítőkészen segítene, ha hozzá fordulnék. De egyenlőre megvagyunk. Az ecsetkínálat nálam a következő:

IMG_4000

Foggalmam sincsen miért van két púder/pirosító (vagymi) ecsetem, mivel látható, hogy nincs a birtokomban púder…pirosító van a bőröndben, (de minek? Mert jól mutat!) de ahhoz sem kell kettő. Az összecsukós nagyon menő … az említett véletlen Müllet találkozásból származik, csakúgy mint a szemöldök fésű, vagy a szempillaspirál izé vagymi ott a végén. Ha tudjátok hogy hívják szóljatok! :)

Az ecsettartóm azonban maga a csoda, oda vagyok ére! Szülinapi ajándék volt… a továbbiakról nem kívánok róla nyilatkozni.

IMG_4006

És akkor nyissuk ki a bőröndöt! Dobpergés…

Névtelen-1

IMG_4026

Van hozzá egy ilyen kis hordozó három rekeszel. Többnyire ezeket szoktam magammal vinni. Aki ismer, és megnézi a színpalettát (barna rózsaszín) az nem lepődik meg.

IMG_4039

A fehér szemceruza nem hozzá van, de pont elfér és elhagytam a kupakját.

IMG_4033

Jól látható, hogy egyes színeket kevésbé használok, hát innen jött az ötlet, hogy akkor most csináljak egy olyan sminket a bejegyzés kedvéért  – meg mert fotózgatva őket kedvem lett hozzá – ami ezen elemeit tartalmazza a sminkcuccaimnak. Mindez először (hibásan) a tussal kezdődött, de hamar meggondoltam magam :D Végül a lila palettát választottam.

IMG_4048_ed

Kicsit maszatolhattam volna a szemöldökcsontom felé tovább, de nem baj, szerintem magamhoz képest egész jól sikerült.

IMG_4061_ed

És akkor egy csoportkép a bejegyzés (majdnem) végére:

IMG_4043

 

Az én korábbi {Vigyázz! Kész! Posztolj!} bejegyzésemet itt találjátok:

Ha nyernék a lottón…

Kedvenc Évszak

Kedvenc Zenék

vkp1j

Facebookon és Instagramon is megtaláltok.  :) Feliratkozni pedig alább, a komment mezőnél tudtok, akkor is, ha nem szóltok hozzá. Ha kedveltek, követtek, hozzá szóltok, likeoltok, és szerettek akkor az számomra igazi HAB a tortán :)

IMG_4087_ed-tile
A többiek sminktáskáját itt találjátok:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..