Vigyázz! Kész! Posztolj! – Tavaly ilyenkor…

Egy rövid szösszenet arról, hogy mi volt tavaly ilyenkor.

Tavaly ilyenkor…

…  készültek ezek a képek

tavaly

… vagyis nagyjából tavaly ilyenkor készültek.

… valahol ugyan itt ültem, vagy éppen úton voltam hazafelé és beszélgettem telefonon a férjemmel.

… lehet, hogy valami olyasmin törtem a fejem, hogy mi lesz velem egy év múlva ilyenkor. Sokkal valószínűbb azonban, hogy azon, hogy mit fogok vacsorázni, egy óra múlva ilyenkor.

… biztosan ugyan ennyire örültem a nyárnak, és megvolt az év első szalonnasütése is, amikor csak hárman voltunk. A Férjem, Füles a kutyánk, és én. Fülesnek is csöpögtettünk zsíros kenyeret, és egészen sokáig kibírta, hogy ne lopja el. Amikor aztán ellopta, az nagyon vicces volt, azóta is emlegetjük azt az esetet. Az egyik kedvenc tavalyi emlékem.

… már sokkal pirosabb volt a cseresznye. Szeretem a cseresznyét! Jó lesz, ha már idén olyankor lesz, amikor olyan piros lesz a cseresznye, mint tavaly ilyenkor.

… még nem volt a Habfürdő, de már azért erősen alakult. Mert jövőhéten szerdán lesz olyankor, amikor tavaly ilyenkor indult útjára a blog. Ehhez kapcsolódóan van egy kérdőívem is (katt). Néhány órája ilyenkor tettem közzé. (Reklámot hallottak) :D

VKP új hivatalos kép

Ha szeretnéd látni, hogy a többiek mit csináltak tavaly ilyenkor, akkor azt itt meg is tudod nézni :D

Mennyire tetszett?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..