Egy játékból maradt… avagy én és az outfit

2015. 06. 08. 11 hozzászólás

IMG_7636

Áprilisban hirdetett az Elle Magazin és a Deichmann egy közös játékot, aminek az volt a lényege, hogy feltöltöttek 5 cipőt, és azokhoz – vagyis azokból amelyikhez akartunk – kellett outfit képet küldeni.  A nyeremény számomra elég kecsegtető volt, mivel a 30.000 Ft-os cipőutalvány mellet – és mint tudjuk cipőből sosem elég – a nyertes pályázóval az ELLE magazin divatanyagot készít, ami majd megjelenik a magazinban.

Mielőtt tovább mesélnék, gyorsan tisztázom, hogy nem azért írok mert én nyertem :). De igazából örömömet leltem már a játékban is. A nyertesnek ezúton gratulálok – elvégre sosem lehet tudni ki olvas  – és nagyon remélem, hogy majd megnézhetem, hogy mivel pályázott.

Az a helyzet, hogy a kis egoista énemnek van egy nagyravágyó bakancslistája, amin többek között egy magazin divatanyagában való szereplés is rajta van. Tekintve, hogy 27 évesen valószínűleg nem fogok nőni még 5 centit, erre az esélyem hát… egész kevés, ezért is gondoltam, hogy miért is ne próbálhatnám meg így. :)

Az ötlet fellelkesített, és Istvánt is megkértem szépen, hogy segítsen, fotózzon.  Köszönöm szépen neki – itt is – a türelmét és a kedvességét! :)

Persze ahogy az lenni szokott, valahol az utolsó napok egyikén sikerült megvalósítani a projektet.  A ruhákat nagy gonddal kiválogattam … meg nagy nehezen, mert nem igazán bővelkedek ruhákban (ez hiteles egy lány szájából?), legalábbis nem az izgalmas darabokban. Nem véletlen, hogy nem találkoztatok eddig nálam ilyen jellegű bejegyzéssel…

Három cipőt választottam ki végül az ötből, és ehhez háromféle stílusban készültek képek. Cipő  a játék miatt, egyik képen sincs rajtam, de ne aggódjatok, általában szoktam hordani :D

Az első egy városi stílust képvisel, ami a napszemüvegtől eltekintve talán a legjobban jellemzi a mindennapi viseletemet. Nadrág, felső, lapos talpú cipő – évszaknak megfelelően. A kiegészítőknél sem szoktam ennyire figyelni az összhangra –  ez az egy a sál táska kombinációm van ami ennyire passzol –  van, hogy nincs is rajtam kiegészítő. A színeknél viszont általában igyekszem a harmóniára törekedni, bár már sokadszorra olvastam máshol, hogy ez már nem “menő”. De nekem kényszeres színharmónia mániám van, az élet minden területén, szóval sajnos nem tartozhatok a “menők” közé :)

cipo

IMG_7183

IMG_7273

IMG_7242

IMG_7287

IMG_7297

IMG_7321

 

A második egy kicsit kislányosabb, ami igazából azért áll hozzám közel, mert a természetem leginkább ilyen. Természetközeli, kedves, kissé gyerekes. Itt különösen büszke a “karkötőmre” voltam, ugyanis az egy öv. Lehet, hogy az igazi szakértők most fogják a fejüket… lehet ezért nem nyertem én? :D

cipő

IMG_7558

IMG_7488

IMG_7588

IMG_7549

A harmadik stílust szerettem a legjobban fotózni, mert pont olyan vagány lett szerintem, mint amennyire szeretnék vagány csaj lenni én. Igen, az ott egy balta. Igen, a tetőn vagyok. Igen, nem vagyok normális. :D Azért tetszett ez nekem annyira, mert annyira indokolatlan az egész! Bocsánat, nem is így, hanem így:

I N D O K O L A T L A N. :D

(1)

IMG_7394

IMG_7376

IMG_7374

IMG_7353

IMG_7409

IMG_7398

Tudom, hogy ilyenkor ide szokás írni, hogy mi honnan van… nos, a legtöbb több mint egy éves darab, vagy kb annyi – kivéve a kockás ing, az még kapható szereintem a H&M -ben – ezért nem mindről tudom, hogy honnan van… a baltáról tudom, hogy a pincénkből :). Ha valami érdekel azért kérdezzétek meg bátran, nem áll szándékomban titkolózni, és a címkét szívesen megnézem :)

Szóval valahogy így néz ki nálam egy outfit (nincs erre valami értelmesebb magyar szó ?!?!?) poszt. Látom én, hogy lenne mit még fejlődni a témában, lenne hova javítani a minőségen, de ez egy játék volt, és közben nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Ha szeretnétek esetleg több ilyesmit látni a blogon, akkor az első éves kérdőívemben jelezhetitek is. A kérdőívet ITT találjátok. Köszönöm azoknak akik már kitöltötték, az azoknak is akik ki fogják!

Nem tudom megállni, hogy ne rakjam ide a montázsokat is amiket végül beküldtem, annak ellenére, hogy nagyjából ugyan ezek a képek vannak azon is … de a poszt mégiscsak így teljes szerintem. :)

mentaszinu_felcipo_VR

ezustmagassarku_VR

bokacsizma_VR

11 hozzászólás

 • Hanna 2015. 06. 08. at 12:33

  Váó, igazán jól összeválogattad

  • Reka 2015. 06. 08. at 14:05

   Köszönöm :D

 • Zsofi Tempfli 2015. 06. 08. at 12:36

  Én beleszerettem abba a pöttyös szoknyába, úgyh muszáj elmondanod honnan van :D Amúgy gyönyörű vagy, nagyon tetszenek ezek az összeállítások (kicsit talán ez jobb szó mint az outfitt)

 • Panna 2015. 06. 08. at 19:52

  Hú, még több ilyet Réka! Nagyon tetszett az egész, szuperül válogattad a ruhákat és a képek is nagyon profik, veregesd meg a férjed vállát helyettem is! :)
  Az övkarkötő zseniális ötlet volt, biztosan nem amiatt nem te lettél a nyertes. Amúgy nekem ez a “verseny” kimaradt, nem is olvastam róla. Nem mintha indultam volna, az outfit még nekem nagy falat egyelőre (főleg fotós hiányában).
  A kedvenc szettem az első és az utolsó, nagyon jól ráéreztél a cipőkre velük, a tetős baltás téma pedig isteni! :D
  Viszont hogy némi kritikát is írjak (sátáni kacaj :D ), a középső cipőhöz szerintem nem volt ez jó választás. Maga a szett bájos és jól is áll neked, csak valahogy nem illik ehhez a flancos ezüst alkalmi szandálhoz. De ez legyen a legnagyobb baj :)
  Szuper volt és várom a következőt! :)

  • Reka 2015. 06. 09. at 10:09

   Ó Panna!!! Annyira jól esett, hogy írtál!! Mikor csipogott a telefon, ó mondom bár egy hosszabb hozzászólás volna, és tádáááám!! :)
   És a kritikának is nagyon örülök! Igazad van, éreztem én is valahol, de mire kitaláltam már nem tudtam lebeszélni magam róla. :)
   A mégtöbb ilyen tekintetében… hát ami tőlem telik. :)

 • Timi Thimmyke 2015. 06. 09. at 23:13

  Az a sál-táska kombó még mindig nagyon adja. :D
  A pöttyös szoknyás karkötős portré lett a kedvenc képem.
  A favágószexuális meg tényleg nagyon indokolatlan. :D

  • Reka 2015. 06. 11. at 15:58

   :) Te Tiramisumániás :P Köszönöm!

 • Biborka 2015. 06. 10. at 20:46

  Nagyon klassz! Imádom a divatblogokat, úgyhogy ilyet még kérünk sokat! Esetleg csinálhatnánk egy vendégposztot is ;)

  • Reka 2015. 06. 11. at 10:24

   Köszönöm! :) Ó az szuper lenne!

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  ×