Keddi Kilenc Őszi Trend

2017. 09. 12. No Comments

 

Gondoltam elfogadom, hogy itt az ősz, és kicsit utánanézek az idei őszi trendeknek, s ha már megtettem, miért ne oszthatnám meg veletek mit találtam.
Amikor ilyesmit csinálok, szinte soha nem azért teszem, mert olyannyira szeretnék megfelelni a divatnak, sokkal inkább azért, hogy kicsit más szemmel tudjak tekinteni a saját ruhatáramra. Hiszen lehet, hogy divatba jön egy rég elfeledett darab, ami ezekről az inspirációs képekről eszembe jut. Vagy szembe jön egy olyan összeállítás, amire magamtól nem gondoltam volna… vagy csak megnézzem mennyire leszek trendi idén ősszel, ha továbbra is önmagam maradok. :)
A képeket megtaláljátok a Keddi Kilenc Pinterest tábláján, mint általában.

1.
Bársony
Letudom már rögtön az elején azt, ami nekem a legkevésbé tetszik, mégis több helyen is ez jött velem szembe. A bársony tapintásának gondolatától is kiráz a hideg, és bizonyos, hogy magamnak nem vennék semmit ebből az anyagból. Ennek ellenére találkoztam már szép bársony ruhával, így nem zárkózom el… csak ne kelljen simogatnom.
Ez a pulcsi például – annak ellenére, hogy abszolút hasonlót sem hordok – meg tudna győzni, hogy szeressem.
minta
2.
Bő ujjak
Úgy tűnik a mindenféle aszimmetrikus és bő szabású ingek ideje jött el, ami leginkább a bővülő ingujjakban mutatkozik meg. Vannak szabások, amelyek engem kicsi a számomra oly kedves magyar népviseletre emlékeztetnek, így ebből a szempontból megörvendeztet ez a divat. Azonban egészen extrém formákkal is találkoztam, amelyeket ugyan nem viselnék, de a képek nagyon izgalmasak.
minta
3.
Kardigán és ujjatlan
A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb viselet ilyenkor ősszel, hiszen sosem lehet tudni, hogy a következő pillanatban milyen idő lesz: nem köszön-e vissza a nyár, hogy azután fél órával eláztasson minket egy hatalmas eső. Ez a viselet réteges és kényelmes, nem is csoda, hogy ott van az őszi trendek között. Például én is hasonlóan öltöztem fel ma.
minta
4.
Mindegy csak piros legyen
Színek tekintetében kétségkívül a legelőkelőbb helyen az élénkpiros szerepel idén ősszel, de annak minden árnyalata népszerű. Személy szerint én nem hiszem, hogy nagy mennyiségben hordani tudnám, de eleganciáját elismerem, s azért egy szép piros cipő vagy kabát, vagy kalap ellen nem hiszem, hogy tiltakoznék.
minta
5.
Púderrózsaszín
Amit viszont annál inkább szeretnék hordani, az a púderrózsaszín. Meglepetést okozott számomra, hogy ez a nagyon tavaszi szín átjött őszre, de egyáltalán nem bánom. Ez a szín jöhet, bármilyen ruhadarabon, bármekkora mennyiségben, s szerencsére van is 1-2 számomra kedves ruhadarabom, ami ebben a színben pompázik. Azonban ez a kabát itt a képen azt hiszem még elférne…
minta
6.
Kockás pléd
Azt gondolom amíg ősz lesz, addig a kockás pléd mintája divat lesz, bármilyen színkombinációban. Vagány ingek, hatalmas sálak és stólák jelennek meg a szemem előtt, de ahogy észrevettem az elegánsabb szabású ruhák közé is bevette magát. Feltehetően én inkább csak ingekben követem a “pléd” divatot, de nagyon megtetszett ez a gyönyörűség itt a képen.
minta
7.
Fordított bőr
Az, hogy ezek a cipők ilyen eleganciát tudnak sugározni, talán abból adódik, hogyha én, egy átlagos napon kilépek benne az utcára, bizonyos, hogy hamarosan nagyon koszos lesz. Tehát ebből következik, hogy csak az elegáns napokon tudom hordani. Ettől függetlenül az egyik kedvenc csizmám velúr, tehát örülök h nem megy ki a divatból, bár meg is lepődnék ha megtenné.
minta
8.
“Utcagyerek” sapka
Az egyik személyes kedvencem a válogatásból. Bár nagyon szeretem a kalapokat, sapkákat, valahogy a feltűnőbb darabok viselésére még nem vagyok kész. Azért van a birtokomban 1-2 kedves darab, amik mellett bőven elférne egy kis fekete, ilyen utcakölyök szabású is… A kép hangulata mellet sem tudok szó nélkül elmenni. Vágyom egy ilyen őszi, nyugodt kávézásra valahol a városban, s közben talán az év végi terveimet is átgondolnám.
minta
9.
Smink
Bár mint sokan tudjátok viszonylag ritkán sminkelek (éppen ezért olyan látványos ha sminkes vesz a kezei közé), azért szeretem tudni a trendeket, sőt a sminkes állványok előtt is el tudok tölteni jó néhány percet. Ahogy néztem a nude sminkek továbbra is hódítanak, nem különben az erős, száj hangsúlyosak, porondon a sötét rúzsokkal. Ez a stílus közel áll hozzám, így ha sminkelek is, divatos maradhatok.
minta

No Comments

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Rólam

Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

INSTAHAB

Legnépszerűbb Bejegyzések

Címkék

×