Keddi Kilenc Tavaszi pillanat – JÁTÉK

Szeretem az évszakokat. Mindet. Szeretem, hogy váltakoznak, hogy mindig más arcukat mutatják, és szeretem, hogy kis-hazánk olyan szerencsés, hogy mind a négy évszak megadatott neki. Nincs kedvencem. Vagyis ez nem igaz. Mert mindig az éppen aktuális a kedvencem. Vasárnap már a meteorológiai tavasz is elérkezett hozzánk, tehát visszavonhatatlan: itt az épp aktuális kedvenc évszakom :).


Egy kis játékra szeretnélek hívni titeket, hogy megünnepeljük a tavasz csodáit. Izgatott vagyok, mert ez a Habfürdő történetének első játéka.
Kilenc hívószót gyűjtöttem össze, amelyek egy-egy képet hivatottak megalkotni. Vagyis… felhívni titeket arra, hogy vegyétek észre a tavasz pillanatait, és örökítsétek meg egy-egy képben. Kilenc tavaszi pillanat, és a végén egy valaki egy Habfürdő dobozt nyerhet. No nem habfürdővel telit, hanem … hogy mi lesz benne, az még titok. :)

Tehát a szabályok:
Az alábbiakban felsorolt hívószavakhoz kapcsolódóan örökítsétek meg a tavasz pillanatait.
Játszhattok Facebookon, vagy Instagrammon a #tavaszipillanat és a kép hívószavának megfelelő hashtaggel (pl: #aparkban; ha a #habfurdoblog – ot is használod, örülni fogok neki, de nem elvárás). Ha nem szeretnél posztolni sehol, akkor akár e-mailben is elküldhetitek a képeket (reka@habfurdo.com) . E-mailes játék esetében kérlek mind a kilenc képet egyszerre küld el, amikor összegyűltek.
Ha ellenben social média felületen játszol, akkor nyugodtan “küldheted” az éterbe a képeket egyesével (a sorrend nem számít), főleg mivel nagyon szeretném, ha ezek a pillanatok (vagy legalább a nagy részük) valóban megélt, és nem “jó, játszom, csinálok kilenc képet, letudom” pillanatok lehetnének.

Ha készen vagy mind a kilenc képpel, akkor azt jelezd nekem kérlek, itt a bejegyzés alatt egy kommentben. Írd meg, hogy milyen felhasználónévvel játszottál, vagy csak szólj, hogy elküldted a képeket e-mailben. Ugyan itt kérdezhetsz is, ha valami nem érthető, vagy ha bármilyen véleményed van… mint egyébként bármilyen más bejegyzés komment részében :).
A képeket illetően nincsenek elvárásaim. Értelmezzétek őket úgy, ahogy a lelketekhez közel áll, szabadon. A lényeg, hogy leljétek örömötöket a játékban.
Azok között akik május 1-ig elkészülnek, kisorsolok egy dobozt, amikben általam összeválogatott meglepetések vannak. Tudom, így, hogy a nyeremény nem ismeretes, talán nem olyan inspiráló a játék, de szeretném ha legfőképpen a tavaszi boldogság öröméért játszanátok.
Nézzük akkor a hívószavakat, amelyek egyben számomra kedves tavaszi pillanatok is. Éppen ezért én is veletek játszom. :)

1.
A parkban
Nagyon békésnek tartom azokat a pillanatokat, amelyekkel egy nyüzsgő város parkja tud megajándékozni. Egy könyvet olvasva egy padon, vagy csak a jövő-menő embereket nézve, kávét kortyolgatva, vagy a barátokra várva. Béke, ami ilyenkor körülvesz.
minta
2.
Hangulat
Van amikor egyszerűen csak ránézek valamire – legyen az egy fénykép, egy outfit, néhány ott felejtett tárgy, bármi! – és árad belőle a tavasz. Valami ilyesmire gondolok…
minta
3.
Séta
Menni az orrunk után. Csak úgy. Új utak, vagy régi jól ismert épületek és tájak. Sétálni úgy, hogy nincs uticél, csak a szabadság.
minta
4.
Ibolya
Nem tudok betelni vele! Legnagyobb örömömre a kertünk tele van gyönyörű, illatos ibolyával. Oda vagyok érte! (Lehet más virág is, hiszen nem biztos, hogy mindenhol találni ibolyát)
minta
5.
Szerelem
A tavasz egyik kliséje, amit már csak azért sem hagyok ki! Mert mi lenne a tavasszal szerelem nélkül?
minta
6.
Részlet
Egy dal, egy regény vagy egy vers részlete ha életre kel a szemünk előtt, akkor valami igazi csodát élhetünk át. És higgyétek el nekem, nem is olyan nehéz ez… semmi más nem kell hozzá, csak egy kis figyelem.
minta
7.
Színek
Talán az egyik legjobb dolog a tavasz természetében, hogy megtelik az élet színekkel. Meglátjuk ezeket a színeket? Észrevesszük, hogy micsoda harmóniában vannak?
minta
8.
Önbizalom
Az egyik legnagyobb kihívás magunk felé. Bízni magunkban. A tavasz erre is remek lehetőséget ad. Újra kezdeni, magunk előtt is tiszta lappal, ön-bizalommal.
minta
9.
Virágszirmok
Visszavonhatatlanul romantikus lélek vagyok. Már amikor első bimbójukat meglátom a virágoknak, előre örülök, hogy a fináléjuk mennyire gyönyörű lesz. Amikor virág elhullajtja szirmait, átadja a helyét az új életnek, a termésnek… de előtte még szemet gyönyörködtető búcsút vesz tőlünk. Valami csodálatos!
minta

17 hozzászólás ehhez: “Keddi Kilenc Tavaszi pillanat – JÁTÉK

 1. Én a részletet most olvastam újra és most látom mit kellett volna, de már posztoltam a képet. Az is maradhat? ig:norcsoo_

   • Köszönöm! :)

    Megvan mind a kilenc kép, kettő “régebbi” közülük, egy 03.26-i és egy 04.05-i (nem posztoltam újra őket, csak a leírásukban adtam meg a hívószavakat, remélem, így is jó).

 2. Szia, én egy montázsban összegeztem a tavaszi pillanataimat instagramon :)
  Szeretek fotózni, bármi ami megfog már le is kattintom, a képek a játék tudta nélkül készültek és olyan jó volt kiválogatni a kategóriák szerint! Remélem tetszeni fog :)

 3. Mikor lesz eredmény, hogy ki nyert és hol tudom megnézni mások képeit? Kitaláltad már, mi legyen az ajándék?

  • Szia!
   Tegnap a blog facebook oldalán kihirdettem a nyertest! :)
   Instarammon meg tudod nézni #tavaszipillanat alatt a többiekét.
   Az ajándék pedig nem kitalálva nem volt, hanem pont az a lényeg benne, hogy meglepetés.
   Köszönöm az érdeklődést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..