Habérdekű közlemény avagy én és a Digital Divas

2015. 10. 08. 6 hozzászólás

Elárulok Nektek egy titkot. :) Ez a kép rólam elég vicces, de pont ezért tettem be… meg mert picit illik is ide. :D Nah jó, ez nem titok, mert ezt mindenki látja. :D

Szóval… Amikor tavaly tavasszal megfogalmazódott bennem komolyabban, hogy blogot szeretnék, még közel sem voltam tudatában annak, hogyan is működik ez a blogdolog, úgy igazából. Keresgéltem ugyan blogok között, de elég macerás volt és egyáltalán nem hatékony, mert  – én balga – egyetlen bloggyűjtő oldalt sem ismertem. Amikor rábukkantam a 2014-es Digital Divas jelöltjeire, rendkívül megörültem annak, hogy találtam végre egy “kezelhető létszámú blog bázist” amit belátható időn belül végig tudtam nézni, és meg tudtam belőle állapítani hogy, mi tetszik nekem, és mi az ami abszolút nem.  Szóval a férjemmel együtt végignéztük azokat a blogokat, és értékeltük, hogy milyen funkciók tetszenek, milyen stílus tetszik, mi az amit el tudnék képzelni és mi az ami abszolút távol áll tőlem.  Teltek a hónapok – vagyis szám szerint talán kettő – és sok tervezéssel,  némi hezitálással, kisebb vitákkal és rengeteg reménnyel, végül 2014 júniusban elindult a Habfürdő.

Most, nagyjából 1,5 évvel később, ha megnézitek a Digital Divas jelöltjeit – hihetetlen – de én is ott vigyorgok köztük. Vagyis én nem, csak rólam egy fénykép.  Bekerültem a TOP 5-be, “Az év legdizájnosabb blogja” kategóriában! Ezt mind nagy betűvel kellene ideírni azthiszem. Szóval. BEKERÜLTEM A TOP 5-BE “AZ ÉV LEGDIZÁJNOSABB BLOGJA” KATEGÓRIÁBAN! Nagyon nagy elismerés ez nekem – és a férjemnek, mert nélküle egyértelműen nem ilyen lenne a blog. De azért nélkülem se ;) Szóval az önös érdekű közleményem, hogy szavazz rám ha szeretnél ITT.

Tehát ott mosolygok és próbálom meggyőzni a nagyérdeműt, hogy szavazzon rám, hadd legyek én a közönségdíjas! :) Már kevesebb mint egy hetem van erre, merthogy október 14-ig lehet szavazni. Hogy elég meggyőző vagyok-e nem tudom. De hogy nagyon boldog, az biztos! Alig várom már a konferenciát, és nem is a díjkiosztó miatt (jó-jó nem szerénykedek itt… amiatt is egy kicsikét) hanem azért, mert végre találkozhatok sokakkal, akiket eddig csak 2D-ben, monitoron láttam és olvastam. Jupiii!!! Alig várom!

Jah, azt mondtam, hogy köszönhetően Kevin Systromnak és Mike Kriegernek Instagrammon is tudtok követni? ;)

reka

 

 

 

6 hozzászólás

 • Réka 2015. 10. 08. at 14:35

  Nagyon drukkolok Neked, Réka!! Már az első lehetséges alkalommal szavaztam (de nem árulom el kire :-P). Remélem legközelebb már arról olvashatok, hogy a közönségdíj mellett, a Te blogod lett az első legdizájnosabb blog kategóriában :-)

  • rekavasarhelyi 2015. 10. 08. at 14:49

   Annyira hálás vagyok! Köszönöm a kedves szavaidat! Olyan jól esik, hogy megfogalmazni sem lehet. :) Köszönöm!

 • Hanna 2015. 10. 08. at 16:04

  Szavaztam! Sok sikert :)

  • Reka 2015. 10. 08. at 16:32

   Köszönöm!!! <3

 • Biborka 2015. 10. 09. at 12:04

  Gratulálok, Réka, mindenképp megérdemled. Sajnos szavazni nem tudok, mert “nem érvényes az irányítószámom”, de azért nagyon drukkolok.

  • Reka 2015. 10. 10. at 20:28

   Köszönöm!!!! Nem baj, a drukkolás többet ér mint a szavazat!! :) Nem tudsz eljönni a Digital Divasra esetleg? Olyan jó lenne!!

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  ×