Inecto Naturals teszt

2016. 11. 10. 14 hozzászólás

img_6641

A Habfürdő hasábjaira merőben új műfaj érkezik ezen poszt által, ami miatt rendkívül izgatott vagyok. Terméket teszteltem, méghozzá az Inecto Naturals Argános samponját, kondicionálóját és hajolaját.

Megnéztem a profik oldalán, hogy hogyan is kell terméktesztet írni, így mindenképp fontos, hogy a csomagolásával kezdjem, ami… szép. Ezek után ildomos ha hosszasan áradozok az illatáról, tehát engedjétek meg, hogy ejtsek róla pár szót: nagyon finom. Ez pont egy pár. Remek, pipa. Feltétlenül ki kell térnem a termékek állagára is, szóval leírom azt is, hogy szerintem pont olyan állaga van mindháromnak, amilyennek egy samponnak, balzsamnak vagy hajolajnak lennie kell, és hála Inectónak, véletlenül sincsen ez összecserélve. A sampon mellesleg gyorsan fogy, mert a termék 90%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz, így nem habzik, és kényszerem van többet tenni belőle. A hatásuk a hajamra első használat után nem győzött meg, de lassan egy hónapja van birtokomban a termék trió, és az az igazság, hogy egy szavam sem lehet, mert minden hajmosás után elégedett vagyok a frizurámmal. De komolyan.

Elégedettebb mint máskor. Az azonban biztos, hogy nem elég önmagában a sampon, mert attól nagyon furcsa lesz a hajam tapintása. Szóval a termékfejlesztőknek küldök egy 5-öst, így kell termékcsaládot fejleszteni. Mellesleg azt azért semmi esetre sem titkolhatom el, hogy két napi töménytelen hajlakkot is olyan simán kimosott a hajamból, hogy utána öröm volt dobálni a friss tincseimet. Szóval őszintén: nekem bejött! Azt is láttam, hogy ilyet is szoktak csinálni: Újravenném? Igen.

img_6642

Nah, azt hiszem letudtam a kötelező köröket. :) Ha valamit kihagytam, szóljatok! (Félreértés ne essék, nem gúnyolódni szándékoztam, mert minden elismerésem azoknak, akik mindezekről élvezetesen tudnak erről írni – én lehet nem tartozom közéjük, de azért remélem minden hasznos információ elhangzott!)
Ami sokkal jobban megfogott ebben a termékben, hogy mint boldog kutya és cica tulajdonos, (no meg sajnos az utóbbi napokban – ha a hallásunk nem csal – egérke tulajdonosok is lettünk, mert a plafon és az emelet padlója közé bérlőnk érkezett) megérintették a lelkem is, mert – és engedjétek meg, hogy a sajtóközleményből idézzek, mert ilyen szépen nem tudnám leírni – “Az Inecto Naturals Magyarország kiemelten fontosnak tartja az állatok jólétét, így egy két hónapos kampány keretében együttműködve az Alapítvány a Budapesti Állatkertért civil szervezettel gyűjtést kezdeményez” az ott élő állatok számáramert abból kifolyólag, hogy nekik nem kell menekülniük, hogy ne legyenek vacsorák és harcolniuk sem kell azért, hogy legyen vacsorájuk, rengeteg fölös energiájuk marad, amit valahogyan le kell kötni az ő érdekükben.

img_6584

“Mindenki, aki 2016. október 1. és november 30. között legalább 2 db Inecto Naturals terméket vásárol bármelyik magyarországi dm, Rossmann, Tesco, Auchan üzletben (vagy rendel a www.takemeshop.hu webshopból) és regisztrál nevével, e-mail címével és a vásárlást igazoló nyugta AP kódjával a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon automatikusan 150 Ft-tal támogatja ezt a nemes ügyet, ráadásul értékes nyeremények várnak rá!” Szóval szerintem klassz kis akció ez, én is kedvet kaptam hozzá :).

img_6570

Így, ha már állatkákról van szó, gondoltam a poszt mellé klassz lenne, ha megkérném modellnek Műzli cicánkat. Ha hiszitek ha nem, éppen berendeztem a kis “stúdiót”, és indultam volna érte, hogy felkérjem a pózolásra, mikor fogta magát a kisasszony, megjelent és kényelmesen elhelyezkedett az enteriőrben. Nem igazán zavartatta magát, hogy én mit pakolgatok körülötte, vígan elvolt… majd mire a végére jutottunk, el is aludt. Hát igen, fárasztó dolog ez a modellkedés. :)

img_6629

Azon felül, hogy jótékonykodhatunk, ha 2 db Inecto terméket megvásárolunk, mi is játszhatunk! Nagyon klassz nyeremények várnak ránk, mert lehet nyerni egy Lenovo Yoga Tab 3-at, vagy 3 nap/2 éjszakát a Hotel Vécsecity**** kastélyszállóban, vagy akár egy Remington PROluxe hajsimítót is. Ezeken kívül még  10 db két főre szóló belépő is gazdára talál a Budapesti Állatkertbe, valamint 5 db 10 000 Ft értékű Inecto Naturals szépségápolási csomagot is kisorsolnak!

Tehát mint mondtam, kedvet kaptam játszani – lenne helye nálam a tabletnek :) -, ezért arra gondoltam, hogy veszek két terméket, és továbbadom nektek. Méghozzá azok között szeretném kisorsolni, akik küldenek nekem a reka@habfurdo.com címre a kis kedvencükről egy képet. Ha nem vagy háziállat tulajdonos, akkor se maradsz ki, írd meg nekem, hogy milyen állatot fogadnál be szívesen és miért. Az én játékom is november 30-ig tart, akárcsak az Inectoé!

img_6640

Még itt a végére egyvalamit feltétlenül le kell írnom, mert számomra ettől lett igazán Habfürdős ez a történet. Szerettem volna kipróbálni magam “rendes” termékfotósként is, így beugrottam a gumicsizmámba, és kisétáltam a tópartra, ami mindig hihetetlenül feltölt. Olyan energiák szabadultak fel bennem azalatt az egy óra alatt, amit rég éreztem!

Őszi sétát mindenkinek, én pedig köszönöm az Inectonak, és természetesen külön köszönet Műzli cicának :)

img_6603

img_6652

img_6663

U.I : Mindeközben Füles, a kutyusunk….

img_6510

Minden jog fenntartva. A  bejegyzésben szereplő fotók a Habfürdő blog saját szellemi termékei és tulajdonát képezik. Bárminemű publikálásuk, felhasználásuk csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.

14 hozzászólás

 • encso 2016. 11. 10. at 06:53

  Először is nagyon cuki a cicád, én is ilyen teknőctarka cicát “hagytam” szüleimnél amikor elköltöztem, nagyon hiányzik :(
  Nem vagyok nagy termékteszt olvasó, de a képeket én is sokszor csodálom, hogy micsoda kreativitás és türelem kellhet egy-egy kompozíció megalkotásához (nekem nem lenne hozzá türelmem az tuti), és lehet hogy csak én nem vagyok elég tájékozott (simán lehet) de ilyen tavas kompozíciót még nem láttam senkinél, nagyon tetszik.
  Meg is győztél, hogy induljak a nyereményjátékon, így legalább kutathatok egy kedvenc képet Maszatról, a mi kutyusunkról :)

  • Reka 2016. 11. 11. at 09:04

   Nagyon örülök, hogy tetszett! Nagyon szerettem megcsinálni ezeket a képeket, Köszönöm! :) Azt is, hogy játszol! ;)

 • Jutka 2016. 11. 10. at 10:04

  Nagyon elveztem :D tenyleg nagyon cuki a kis Muzli! Zsiros hajra tudsz ajanlani valamit? :D Puszii

  • Reka 2016. 11. 11. at 09:05

   Utánanézek neked! ;) Örülök, ha tetszett!

 • Szilvia J. 2016. 11. 10. at 10:14

  Szerintem általában a termékteszteknél érdemes lenne az összetevőket is tesztelni egészségi szempontból. Mivel ez a termék natúr termék, minden bizonnyal igen jó eredményt kapna rá. Itt van ehhez egy útmutató: http://kornyezetvedelem.weebly.com/blog/igy-tesztelheted-a-kozmetikumok-egeszsegi-kockazatait

  • Reka 2016. 11. 11. at 09:06

   Nagyon szépen köszönöm a tippet!

 • Gabriella Bock 2016. 11. 10. at 22:12

  Imádtam ezt a terméktesztet :D:D

  • Reka 2016. 11. 11. at 09:07

   Nagyon örülök, hogyha elnyerte a tetszésed! :)

 • Lina. S. 2016. 11. 11. at 06:52

  Ami nem megy, azt nem kell erőltetni – ez a mondás jutott eszembe a te posztod olvasva.
  Minden mondatodon érződik a mérhetetlen gúny a beauty bloggerek iránt, holott ők nem nyúlnak olyan témához, amihez nem értenek. Te teszed ezt, egyedül rajtad lehet(ne) gúnyolódni.
  Ez a poszt végtelenül hyengére sikeredett, és megmutatja, milyen gonosz is vagy valójában.

  • Reka 2016. 11. 11. at 09:12

   Miért ne irhatnék én kicsit másképpen? Minden szava biztosan nem gúnyolódik a bejegyzésnek (bár szerintem ilyen mélyen mint te gondolod egyik szava sem), mert van ami egészen másról szól, sőt van ami dicséri is a jó beauty bloggereket. Sajnálom ha megbántottalak, de szerintem gonosz nem vagyok. Maximim egy kicsit szarkasztikus volt a bejegyzés. Köszönöm, hogy megírtad mit gondolsz! Én nem hiszem, hogy egy kis csipkelődés ne férne bele…

 • Hujber Zsuzsanna 2016. 11. 11. at 10:23

  Nos, mit is mondjak… Most meg fogom kapni azt, hogy elfogult vagyok, de igazándiból nem érdekel. Elfogult vagyok, elfogult lehetek, mert vagyok olyan szerencsés, hogy ismerlek, Réka és mondhatom, hogy barátok vagyunk.
  Szóval, a gúnyosság. Szerintem ez nem gúny, hanem egy kis élcelődés, ami igazán nem sértő egy olyan bloggervilágban, ahol vannak olyan beautybloggerek, akik konkrétan a 100 Forintos üzletben vásárolt wc-papírról írnak haul posztot. Persze, szíve joga, de akkor ha ennyire híg a dolog, és a full professzionális, tényleg meseszerű, élvezetes posztok mellett “el kell viselnünk” a klotyós posztokat is, nehogy azt mondjuk, hogy ez a bejegyzés nem volt szívmelengető Műzlistől, Rékástól.
  Szerintem… Az pedig, hogy mi az általános tesztforma, hogy csinálják mások, megint más tészta, nekem ez így átjött és slussz.
  Informatív, kedves, “Rékás” <3

 • Judit 2016. 11. 11. at 23:19

  a cica neve direkt van hosszú ű-vel? :D ez a kérdés már régóta fúrja az oldalamat, mert igazi grammar náciként bántja a szemem a müzli hosszú ű-vel leírva, de ha ez direkt van így, akkor nem szóltam :)

  egyébként nagyon klasszak a képek, tetszik ez a tavas megoldás :)

  • Reka 2016. 11. 12. at 11:26

   Igen, direkt hosszú, mert hát ő mégsem reggelire való :D :) (Ez most nagyon bloggeres lesz:) de még instán is #műzlicica :D )
   Örülök, hogy tetszenek a képek!!! Jól esik!

 • Évi 2016. 11. 12. at 12:20

  Én is szeretnék jelentkezni a játékra. Küldtem is képet a kutyánkról. :)

 • Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Rólam

  Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

  INSTAHAB

  Legnépszerűbb Bejegyzések

  Címkék

  ×