DIY

Nyomtatható Naptár, azaz Habnaptár 2018

2017. 12. 29. 1 Comment

nyomtatható naptár 2018

2 nap van hátra 2017-ből. Ezek az utolsó előtti pillanatok az Idei évből. Ilyenkor mindenki óhatatlanul összegez és tervez. Vagy csak pihen és készül a szilveszteri bulira. Vagy valami egészen mást csinál. Nincs recept, de az biztos, hogy akár akarjuk, akár nem, hatással van ránk az év vége…

Számomra már harmadik éve jelenti ez az időszak azt, hogy készül a Habnaptár, amit idén olyan sokan vártatok és kérdeztétek, hogy lesz-e, hogy az már-már hihetetlen számomra. Köszönöm!!!

Az érdem idén azonban a legkevésbé az enyém. Törtem az agyam, hogy milyen új oldalak legyenek, milyen elrendezés legyen, de igazából annyira kényelmesnek és szerethetőnek éreztem a tavalyit, hogy nem akartam elbúcsúzni még tőle. Így aztán “csak” a dátumokat kellett átírni, átszerkeszteni, s a rajzokat kicserélni… A rajzokat, amelyek évről évre felülmúlják önmagukat!!! Nagyon szeretek Nórival dolgozni, mert leírom neki szavakkal amit szeretnék, s egy papír és egy ceruza kell csak neki, hogy megelevenedjenek a szavaim. Elfogultság nélkül mondom: Gyönyörűek a képek, s hiszem, hogy ezek adják a naptár esszenciáját, így Angler Nóri nélkül ez biztosan nem valósulhatott volna meg idén sem. Köszönöm Neked Nóri Idén is!!!

Mi van a 2018-as naptárban?

 • Éves összefoglaló
 • Egy kis hangolódó évtervező, álmokkal, tervekkel 2018-ra
 • Havi tervező a gyors tervezéshez
 • Heti tervező, a legszebb pillanatokkal és havonta egy összefoglalóval
 • Csodálatos, színezhető illusztrációk, néhány frissen megírt Habos gondolattal minden Hónapra
 • Rutin tervező és Tervez-Én melléklet, a szokásos oldalakkal: pénzügyek, utazás, ünnepek és órarend
 • 216 oldalnyi szeretet Tőlünk, amit úgy kombináltok, nyomtattok, fűztök össze és használtok, ahogyan az a Ti szíveteknek a legkedvesebb.

A nyomtatás tekintetében – amennyiben a teljes naptárat szeretnétek használni – idén is javaslom a “booklet” azaz a “füzet” funkció használatát, és engedjétek meg, hogy idén is visszanyúljak a kezdetekhez, amikor pontról pontra leírtam hogyan készíthető el a saját Naptárad: DIY nyomtatható naptár 

Aki pedig a Hírlevélre már feliratkozott, az meg is kapta a Falinaptárat, ami idén is csak HABlevél mellékleteként  érhető el, vagy a friss feliratkozáskor :) Amit egyébiránt ITT meg is lehet tenni :) Vagy az oldalsávban ;)

Nem is szeretném tovább húzni az időt! Ime a link, ahonnan a naptárat le tudjátok tölteni:

HAB-NAP-TÁR 2018

Tervezzetek bele csodákat, valósítsátok meg az álmaitokat és LEGYEN NAGYON BOLDOG SZÁMOTOKRA 2018 is.

A 2019-es naptárat ITT találod!

1 Comment

 • Ella 2017. 12. 30. at 19:18

  Kedves Hableány,
  jókor jött, köszönöm, már ki is mazsoláztam az oldalakat, amikre első körben szükségem lesz. Boldog új évet.

 • Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  ×