Lizi szerelem

Vonzódom a Liziantushoz. Nyilván… rózsaszín Lizike volt az esküvőnkön a fő virág. Szóval vonzódom hozzá. Így ma, miután egy hivatal által kissé felbosszantva némi szépségre éhezve tértem be kedvenc virágosomhoz – róla szerintem még írni fogok – és megláttam, hogy van, azonnal tudtam, hogy az a szépség amire szükségem van. Sajnos nem rózsaszín volt, de ezen a tragédián valahogy túltéve magam hazahoztam.

IMG_5321_k

Magam sem gondoltam volna, hogy bejegyzés lesz belőle – komolyan nem –  de amikor a mibe is tegyem kérdése felmerült, nem tudtam elvonatkoztatni  – szintén az esküvőnk miatt (nahát!) – a csipkétől, így nem vitt rá a lélek, hogy egyszerű vázába tegyem. Előkerült hát egy-két dolog a szekrényből és nem volt megállás… összeállítottam, fotóztam és most írok, mert tetszik. :)  Egy kis csepp gyönyörűség! A hivatal iránti haragom pedig azon nyomban el is illant!

Megmutatom a képeket, azok szebben mesélnek, főleg mert szaladok zumbázni… szóval klikk, beillesztem a képeket és huss, itt is hagyom a kis lizikéimet estig :)

IMG_5329

IMG_5334_k

IMG_5333_k

 

IMG_5336_k

 

IMG_5312_k

 

Mennyire tetszett?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..