Keddi Kilenc Mantra

2015. 06. 02. 2 hozzászólás

Bár már lassan vége van a mai napnak, ami tízmilliószoros, most jutottam ide. Nem baj, mert nem csak a maihoz hasonló napokon gondolom így. :) Szeretem a tízmilliószoros napokat, és hiszek is benne. De nem feltétlenül azért amiért a “nagyok”, hanem pusztán azért mert figyelmeztet minket arra, hogy a pozitív életszemlélet milyen fontos. Tegnap bár nem volt okom rá, délután már semmi nem volt jó, semmi nem tetszett, és csak morogni tudtam, meg nyafogni, meg veszekedni, ráadásul ok nélkül… Kukába az ilyen napokkal, nem kérek belőlük. A mai sokkal jobb volt, és lesz is! Ma reggel mikor megláttam facebookon, hogy ma bizony tízmilliószoros nap van, úgy döntöttem, még véletlenül sem leszek ma szomorú, mérges vagy bánatos! Nem a “misztikum” miatt ami megsokszorozza, hanem magamért.
Ha már Tízmilliószoros nap van, jelentsen ez igazából bármit, összegyűjtöttem néhány “mantrát”, amit érdemes megtanulnunk és használunk, legyen akármilyen nap – hogy végül BOLDOG lehessen!

1.
Légy bátor és kedves!
Igen, a szemfülesek sejthetik, hogy a Csipkerózsikából “loptam”. De hát ha egyszer tetszett, akkor miért ne!? Nagyon sokkal több nem is kell a sikeres élethez. Mondom nagyon sokkal… azért van még pár ötletem. :)
minta
2.
Húzd ki magad !
Testileg és lelkileg is! Ha kell a csávából is :)
Egy magabiztosságot sugárzó testtartás már fél siker bármiben!
minta
3.
Hálás vagyok!
Mint keresztény leányzó ennek a varázserejét magamon tapasztalom. De nem csak Istennek vagyok hálás az életemben kapott rengetek jóért, hanem sokaknak sok mindenért… nem kezdem sorolni, mert nem fér ki.
minta
4.
Szeretem magamat!
Igen, akkor is ha ez ma nem “normális”. Szeretem aki vagyok, mert ha nem vagyok békében magammal, akkor kivel lehetek?
minta
5.
Szeretek élni!
Ezzel indítottam a mai napomat ennek a dalnak köszönhetően, ami eleinte kissé furcsa volt, de ahogy hallgattam úgy töltődtem fel energiával mára. Köszönöm Harmónialiget Betty, a közreműködést :)
minta
6.
Segítek!
Nem tudom, hogy most komolyan álljak-e le ezt magyarázni…. A hálával rakom egy csokorba, mert egyszerűen az érzés valahogy nagyon ugyan az.
minta
7.
Néha viselkedhetek úgy, mint egy gyerek!
Mert néha csak gyerekként látjuk a legegyszerűbben is a legnagyobb boldogságot. És mert gyerekesnek lenni felszabadító!
minta
8.
Nem félek és hiszek benne!
A Mai HAB-ban kifejtettem a dolgot :)
Ha valamit szeretnél elérni, ne felejtsd el, hogy a félelem hátráltat,a hit előrevisz.Ezért mindig legyen nagyobb a hited, mint a félelmed.
minta
9.
Hiszek a Boldogságban!
minta

Képek forrása: itt.

2 hozzászólás

 • Hanna 2015. 06. 03. at 00:10

  Ismét 5*-os kivitelezés és összeszedett gondolatok

  • Reka 2015. 06. 03. at 12:10

   Köszönöm szépen! Én inkább az összedobott hatást éreztem, de szuper ha ez “kívülről” nem látszik :)

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Rólam

  Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

  INSTAHAB

  Legnépszerűbb Bejegyzések

  Címkék

  ×